Let’s go! nākd.: Sandra Bekkari is fan van heerlijke raw fruit & nut bars

Pure, gezonde voeding saai of smakeloos? Think again! En maak kennis met nākd.: raw fruit & nut bars in diverse smaken. Van Blueberry Muffin over Cocoa Delight tot Peanut Delight. Deze repen zijn een heerlijke snack met enkel fruit en noten die raw worden samengebracht. Zonder te verhitten of bakken dus! Zo blijven vitaminen en mineralen behouden. En zonder toegevoegde suikers of bewaarmiddelen, maar met 100% natuurlijke ingrediënten. Niemand minder dan voedingsdeskundige en televisiegezicht Sandra Bekkari is fan en vanaf nu ook ambassadrice. Let’s go! nākd.? Graag!

Op zoek naar een lekker én gezond tussendoortje? Ontdek de heerlijke raw fruit & nut bars van nākd.! Waarom nākd.? Omdat ze bij nākd. niets te verbergen hebben. Hun repen bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten die je ook bij je thuis in de keukenkast hebt staan. Denk aan dadels, rozijnen en noten. Enkel fruit en noten! Geen toegevoegde suikers, honing, siropen, vetten, bewaarmiddelen … Daarin verschillen ze dus van vele andere repen die je in de supermarkt vindt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat voedingsdeskundige Sandra Bekkari ambassadrice is van deze repen.

“Ik ben ambassadrice van nākd. omdat puur, gezond én lekker eten mijn grote passie is. De nākd. raw bars passen dan ook perfect in mijn levensstijl. Ze bestaan uit gedroogd fruit en noten: twee supergezonde voedingsmiddelen rechtstreeks uit de natuur. Bovendien zijn ze raw en zitten ze dus boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten”, vertelt Sandra Bekkari.

Wat zijn raw fruit & nut bars?

De heerlijke nākd.-repen zijn raw. Dat betekent dat het fruit en de noten koudgeperst zijn om alle vitaminen en mineralen te behouden. Ze worden dus niet gebakken of gekookt, want bij raw foods gaat de temperatuur niet hoger dan 40° C. Resultaat? Puur natuur en voedzaam!

“De nākd.-repen zijn een ideaal en lekker tussendoortje. Door het gedroogd fruit te combineren met noten worden de vruchtensuikers extra verpakt. Zo hebben ze minder invloed op je bloedsuikerspiegel en heb je langer een voldaan gevoel”, vertelt ambassadrice Sandra Bekkari.

Smakelijk assortiment

Welke smaak jouw voorkeur ook heeft, in het ruime assortiment van nākd. is er voor ieder wat wils. Verzot op muffins met fruit? Probeer dan de nākd Blueberry Muffin! Een heerlijk fruitige reep. Voor iedereen die pindanootjes niet kan weerstaan, heeft nākd. de smaak Peanut Delight! Of ga voor een pure verwennerij: nākd. Salted Caramel, onweerstaanbaar als raw bar en perfect passend in een gezonde levensstijl. Of ontdek alle andere smaken!

nākd.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*