Leen Jolling vervoegt VLAM als manager Innovatie en Public Affairs

Met ingang van 1 april treedt Leen Jolling in dienst bij het Vlaams Centrum voor Landbouw en Visserijmarketing (VLAM) als directeur Innovatie en Public Affairs. Met deze nieuwe functie wil VLAM blijven investeren in innovatie en de uitbouw van haar netwerken.

VLAM is een organisatie in voortdurende evolutie. Naast haar rol als marketing- en kenniscentrum heeft VLAM recent op vraag van minister Crevits het initiatief genomen om individuele bedrijven en verenigingen uit haar netwerk te ondersteunen in verband met Brexit en de coronacrisis. Filip Fontaine, CEO van VLAM: “De evolutie van VLAM tot een sterke en betrouwbare verbindingspartner in de agrovoedingssector laat toe om nieuwe projecten en samenwerkingsverbanden op te zetten en opportuniteiten te grijpen. Met de toevoeging van Leen Jolling aan ons team kan VLAM nieuwe kansen voor sectoren ontwikkelen en haar ecosysteem verder uitbreiden.”

Leen heeft meer dan 14 jaar ervaring in de land- en tuinbouw en is de juiste persoon op de juiste plaats. Na haar studie agronomie startte Leen haar loopbaan bij Boerenbond, waar zij haar interesses verder ontwikkelde door te werken aan Europese, nationale en regionale dossiers. Vervolgens verdiepte ze zich in bedrijfsmanagement bij het Innovatiesteunpunt..Bij Coöperatie Hoogstraten gaf zij mee vorm aan de missie en visie van de coöperatie en vertaalde die naar buiten en naar binnen. Dit geeft Leen de kennis om nieuwe opportuniteiten voor de sectoren en VLAM te identificeren en te implementeren. “Als VLAM-ambassadeur en foodie wil ik mijn steentje bijdragen aan het VLAM van de toekomst. Onze producten zijn van topkwaliteit en ik kijk ernaar uit om nieuwe afzetmarkten te vinden voor onze producten, zowel in Vlaanderen als daarbuiten.”
www.vlam.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*