Le CFIA Rennes is geannuleerd

De CFIA Rennes, het belangrijkste evenement in de voedingsmiddelenindustrie, zou over enkele dagen op het Rennes Airport Expo Park worden geopend, voor de 24e editie op 29-30 september en 1 oktober.

In een communiqué schrijft Sébastien Gillet, Directeur van de beurs het volgende: met wanhoop in het hart kondigen we aan dat na de laatste verklaring van de Minister van Volksgezondheid Olivier Veran die de maatstaf op 1000 mensen bracht, we beslsiten om de CFIA Rennes (29 september-30 & 1 oktober) te annuleren. Voor u als voor ons is deze aankondiging pijnlijk. Het hele team heeft zich ingezet voor de organisatie van het evenement waar de agrofoodsector op wachtte en dat ook verdiende, want op deze beurs konden we ook de sector  bedanken voor hun niet aflatende inzet..

In deze ongekende periode zijn uw steunbetuigingen de afgelopen maanden bij ons geweest en zijn ze een echte kracht geweest, net als uw verschillende blijken van vertrouwen. Het bewijs, als dat nodig is, dat de agro-voedingsmiddelenindustrie en de CFIA één grote, mooie familie vormen.

8-9-10 juni 2021

De geschiedenis die de afgelopen 24 jaar aan uw zijde is geschreven is nog lang niet voorbij en de reünie zal nog mooier zijn. We kijken uit naar uw komst op 8-9-10 juni 2021 voor de volgende editie. Tot die tijd staat het hele team tot uw beschikking om u te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden.

This post is also available in: nlNederlands frFrançais (Frans)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*