Krones Showroom wint de Duitse “Brand”prijs

De Krones Showroom is ongeveer twee jaar geleden online gegaan en wordt momenteel uitgebreid ter voorbereiding van de beurs Drinktec. Nu is de showroom bekroond met de German Brand Award 2022 in de categorie “Excellence in Brand Strategy and Creation – Brand Communication – Point of Sale”.

Een wandeling door een drankenlijn, het bekijken van machinedetails in driedimensionale ruimte en het bespreken van de lay-out van een hele lijn vanuit verschillende perspectieven: De Krones-showroom biedt een echte virtuele ervaring – direct van achter uw eigen bureau.
Krones ging al in 2020 online met zijn virtuele showroom, waarin 3D-modellen van geselecteerde machines en lijnen virtueel tot leven werden gebracht. Vooral in het geval van de MetaPure-recyclinglijn biedt dit een echte toegevoegde waarde – en niet alleen in het sterk gevirtualiseerde pandemische tijdperk: in werkelijkheid enkele honderden vierkante meters groot, kan nu elk hoekje en gaatje van de lijn online worden bezocht, vanuit het comfort van uw eigen thuisscherm.

German Brand Awards

Niet alleen degenen die de showroom al live hebben kunnen gebruiken en ervaren, zijn enthousiast – ook de jury van de German Brand Awards vond het concept en de implementatie zo goed dat zij de Krones Showroom de German Brand Award 2022 als “Winner” toekende in de categorie “Excellence in Brand Strategy and Creation – Brand Communication – Point of Sale”.

Foto
De Krones Showroom werd door de jury van de German Brand Award uitgeroepen tot “Winner” in de categorie “Excellence in Brand Strategy and Creation – Brand Communication – Point of Sale”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*