Koffiebranderij Ross Coffee ontvangt HIB-label van Unizo

ROSS Coffee, een koffiebranderij uit Melsele met een koffiebar in Mechelen, viert zijn achtste verjaardag door het label Handmade in Belgium te ontvangen. Ze introduceren ook een nieuw concept genaamd “Koffiecoach”, dat tot doel heeft koffieliefhebbers te voorzien van de tools en kennis om het perfecte kopje koffie te zetten.

Het Handmade in Belgium label, gecreëerd door UNIZO, erkent het belang van lokaal kopen en het ondersteunen van vakmanschap. ROSS Coffee besteedt veel zorg en aandacht aan elk aspect van het koffiebrandproces, door zorgvuldig de beste koffiebonen te selecteren en ze met de hand te branden. Deze erkenning benadrukt hun voortdurende inspanningen om kwaliteit en vakmanschap te garanderen.

Daarnaast lanceert de koffiebranderij binnenkort het Koffiecoach-concept, dat koffieliefhebbers begeleidt op hun reis naar het ontdekken van het perfecte kopje koffie. Door deskundige begeleiding, educatieve hulpmiddelen en persoonlijke aanbevelingen kunnen klanten hun koffie-ervaring verbeteren. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste koffiebonen, het optimaliseren van de maalgraad of het onder de knie krijgen van zettechnieken, Koffiecoach wil ongeëvenaarde ondersteuning bieden aan alle koffieliefhebbers.

ROSS Coffee kreeg eerder ook al het label Erkend Ambacht. Met hun achtste verjaardag, de verwerving van deze twee labels en de lancering van Koffiecoach, blijft ROSS Coffee zijn passie voor kwaliteit en innovatie in de koffie-industrie benadrukken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*