Key Technology neemt Herbert Solutions over

Key Technoloægy heeft Herbert Solutions overgenomen, kondigde het bedrijf aan. Key Technology is een wereldwijde ontwikkelaar en producent van sorteer-, inspectie-, transport- en digitale verwerkingsmachines en maakt deel uit van de Duravant Groep. Met deze overname breidt Key zijn portfolio van oplossingen voor aardappel- en groenteverwerkende bedrijven uit.

Herbert richt zich op de markt van wortelgroenten en verse producten met een scala aan sorteer-, was- en verwerkingsoplossingen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven.

Aanvullend

Met deze overname wil Key haar positie in de belangrijkste segmenten van de aardappel- en groentemarkt versterken. “De combinatie van Herberts’ ervaring in het verwerken en sorteren van verse, ongesneden producten en Key’s kennis om oplossingen voor de verwerkte aardappel- en groentensector aan te bieden, laat beide bedrijven complementair zijn”, aldus Louis Vintro, medevoorzitter van Key Technology.

Mark Verschuren, de voormalige eigenaar van Herbert, is van mening dat de samenwerking strategische voordelen kan opleveren voor klanten over de hele wereld. “Herbert’s klanten hebben nu toegang tot Key’s wereldwijde aanwezigheid en distributienetwerk. Klanten kunnen ook vertrouwen op de wereldwijde organisatie van Duravant SupportPro voor service en ondersteuning. “

Productmerk

Herbert Solutions zal een productmerk worden binnen het portfolio van Key’s totaaloplossingen voor aardappelen en groenten. Mark Verschuren zal de rol van Product Sales Manager voor Herbert op zich nemen, de verkoopinspanningen van Herbert blijven leiden en een prominente rol spelen bij de ontwikkeling van nieuwe productoplossingen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*