Jean-Philippe Darcis lanceert een gamma biologische chocoladesticks

In deze periode van lockdown heeft Jean-Philippe Darcis zojuist een gloednieuw assortiment chocoladesticks uitgebracht. Deze puur biologische producten zijn de vrucht van enkele maanden werk en zullen de chocolademaker van Verviers in staat stellen om te diversifiëren en nieuwe markten te ontsluiten. Goed nieuws in deze moeilijke tijden.

Medio april kondigde Jean-Philippe Darcis de lancering aan van een nieuw productengamma. De chocolatier van Verviers heeft inderdaad een twaalftal volledig biologische chocoladesticks ontwikkeld. Dit is een langlopend project dat enkele maanden geleden begon voor de Verviétois.

Het zal Darcis in staat stellen om te diversifiëren en toch wat positief te zien in deze moeilijke tijden (Zaak zit in WCO) “Het is een idee dat al enkele maanden na het vertrek van de chocoladefabriek Jacques in Eupen ontkiemde”, legt Jean-Philippe Darcis uit. “We wilden ons onderscheiden en we werkten al een tijdje aan biologische chocolade. We hadden dit product graag eerder willen lanceren, maar we hebben moeten wachten op de recepten, de verpakking, de juiste verpakking… Het doel was ook een kwaliteitsvolle en ambachtelijke productie te behouden, zoals dat al 25 jaar geldt in ons bedrijf.”

Chocoladesticks

Jean-Philippe Darcis gaat tien verschillende chocoladesticks voorstellen met telkens verschillende smaken: hazelnoot, pure chocolade, frambozencrème, butterscotch, pralinéchocolade, witte chocolade…

Dankzij dit nieuwe assortiment hoopt de chocolatier zijn bedrijf weer enigszins op de rails te krijgen, terwijl hij het druk heeft met de juridische reorganisatieprocedure, de coronamaatregelen, …”. Het is duidelijk dat deze nieuwe biologische producten een beetje toekomstperspectief bieden. “Dit is wat we nodig hadden om te diversifiëren en nieuwe markten te ontwikkelen. We zullen die producten kunnen verkopen in onze winkels, op onze online site en ook in verschillende buitenwinkels zoals Albinete. Biologische producten zijn duidelijk in de mode. Dit is dus goed nieuws en de ontwikkeling van biologische producten is een stap die ons in staat zal stellen om ons bedrijf geleidelijk te veranderen. »

Bron: Sudinfo

Beelden: Instagram jean Philippe Darcis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*