Java & Co en Waremme Fruit kiezen voor verhuurprogramma Motrac

Java & Co en Waremme Fruit telen appels en peren in de Haspengouwse fruitstreek en bewaren die producten in Ultra Low Oxygen koelruimtes. Om hun logistiek vlot te doen verlopen, doen ze beroep op de heftrucks van Linde Material Handling, in België geïmporteerd en verdeeld door Motrac nv.

Waarom Motrac?

Steve Neven, zaakvoerder van Waremme Fruit: ‘Een eerste argument om voor Linde te kiezen, was de kwaliteit van de toestellen aan een correcte prijs. Daarnaast hebben we voor Linde gekozen omwille van de bovenliggende neigcilinders op de heftrucks, aangezien deze voor meer stabiliteit bij hooggeplaatste ladingen zorgen.’

Luc Vaes, zaakvoerder bij Java & Co: ‘Ook voor ons was de prijs-kwaliteitsverhouding een belangrijk argument om voor de vorkliften van Linde te kiezen, samen met de gebruikseenvoud ervan.

Verhuurprogramma van Motrac

Om ook tijdens de oogstmaanden een maximale productiviteit te kunnen garanderen, hebben we gedurende 2 maanden een Linde heftruck gehuurd via het Korte Termijn Verhuur-programma van Motrac.

Wat vinden de gebruikers ervan?

Bij deze vraag denkt Steve meteen aan de bipedaalfunctie, terwijl bij Luc de behendigheid van de joysticks naar voren komt, te danken aan de Linde Load Control.

Daarbovenop zijn ze het over één aspect roerend eens: ‘Onze medewerkers werken graag met de trucks van Linde, en wel omwille van het comfort, maar zeker ook omwille van de gebruiksvriendelijkheid van de toestellen.’

Bereid uzelf ook voor op piekperiodes met het Motrac verhuurprogramma!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*