Intrafood:22 : Volop inspiratie voor het ontwikkelen van nieuwe voedingsproducten en om bestaande producten te verbeteren of te herformuleren

De 9e Intrafood vindt plaats op 28 en 29 september in Kortrijk Xpo. Deze beurs combineert een veelzijdig aanbod ingrediënten bij 100 leveranciers met een programma van topseminars, samengesteld door het Wetenschappelijk Comité o.l.v. prof.dr.ir. Koen Dewettinck van Ugent en met de medewerking van ie-net ingenieursvereniging, expertgroep voeding.

Met Intrafood houdt u de vinger aan de pols

Intrafood geeft op 28/9 duiding over de huidige marktsituatie en die van morgen, met de oorlog in Oekraïne, verstoorde supply chains, schaarste van grondstoffen, hoge prijzen, enz. Wat zijn de uitdagingen en mogelijkheden bij het herformuleren van producten en bij de ontwikkeling van nieuwe foodproducten / beverage?

Sprekers op Intrafood

Maxime Willems

Maxime Willems van de incubator Proef! brengt cases van herformuleren / ontwikkelen van producten in de huidige context. Prof. Filip Van Bockstaele bespreekt oplossingen met oergranen

Prof. Xavier Gellynck

Prof. Xavier Gellynck geeft als landbouweconoom van Ugent een stand van zaken op mondiaal vlak.  Hij bespreekt de schaarste van grondstoffen en ingrediënten op vandaag én de toekomst.

Carole Dembour

Carole Dembour van Fevia geeft de impact op onze bedrijven en de weerbaarheid van de Belgische voedingsindustrie in tijden van crisis.

Prof. Van Bockstaele

Prof Filip Van Bockstaele bespreekt oplossingen met oergranen. Enz.

De seminars op 29/9 i.s.m. ie-net staan in het teken van de nieuwste process-technieken en hun impact op productinnovatie en ingrediënten.  Smart processing biedt immers volledig nieuwe invalshoeken voor de ontwikkeling van innovatieve producten.

Bezoek aan Intrafood + toegang tot de seminars is gratis als u zich vooraf registreert via https://intrafood22code.tickets.kortrijkxpo.com/selection MET CODE FI467

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*