Intrafood uitgesteld tot 3-4 februari 2021

Na het bericht over het wegvallen van Tavola dit najaar, kregen we andermaal slecht nieuws van Kortrijk Xpo. “De economische impact van de coronacrisis is groot voor heel wat bedrijven en sectoren, ook voor de  voedingsindustrie.  Momenteel is er dan ook geen gunstig investeringsklimaat. Veel exposanten geven aan dat het laten doorgaan van INTRAFOOD in september van dit jaar, in het licht van de huidige omstandigheden, niet wenselijk is. We zien ons dan ook genoodzaakt om INTRAFOOD niet dit jaar te organiseren maar uit te stellen naar februari volgend jaar.

Hoewel de Belgische overheid / FOD Volksgezondheid géén verbod oplegt voor het organiseren van beurzen en manifestaties in België na 1 september, zijn we van mening dat dit de juiste beslissing is. Als fabrikanten van food & beverage een investeringsstop invoeren dan zijn de rendementen voor de exposanten die deelnemen onvoldoende.

Februari 2021

INTRAFOOD wordt dus uitgesteld naar 3 & 4 februari 2021.  Het volledige opzet van de beurs blijft behouden, alle engagementen en randmanifestaties worden intáct neergezet – enkel de datum wijzigt naar februari 2021.

“Het INTRAFOOD-team is optimistisch over de toekomst: we willen de extra tijd graag gebruiken om de editie 2021 nóg sterker neer te zetten zodat jullie in februari 2021 opnieuw fantastische business kunnen doen en wij u de kwaliteit en return kunnen bieden die u van ons gewoon bent!”

“Houd moed, blijf alert en vooral gezond! Wij kijken er naar uit om samen met u een érg succesvolle editie van INTRAFOOD in 2021 neer te zetten!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*