Intrafood kreeg toestemming om plaats te vinden op 27-28 oktober 2021

Op dinsdag 11 mei heeft het overlegcomité bevestigd wat iedereen al verwachtte: er is nu een officiële toestemming om vanaf 30 juli weer vakbeurzen te houden. Dit is goed nieuws voor alle najaarsbeurzen van 2021, die nu definitief bevestigd zijn.

Concreet betekent dit dat intrafood:21 zoals gepland zal plaatsvinden op 27-28 oktober 2021. De exit-strategie is de beurzen weer op het handelsprotocol te zetten, zoals met de detailhandel, winkelcentra, enz. Dit protocol is niet hetzelfde als voor evenementen (bv. festivals), zodat intrafood:21 zijn normale bezoekersaantal kan behouden. Er is geen limiet aan het aantal bezoekers op de stands.

Peter Vanbrackel van Kortrijk Xpo reageert positief: “Uiteraard nemen we alle nodige sanitaire maatregelen en investeren we in voldoende ventilatie met aangepaste CO2-meting, handgel en desinfectie, bezoekersregistratie. Verdere maatregelen kunnen in oktober van kracht worden. Wij zullen u altijd tijdig en correct informeren indien deze van toepassing zijn. Catering is zeker toegestaan, maar binnen het huidige cateringprotocol. Nogmaals, wij zullen dit op een later tijdstip in detail meedelen.”

“Het belangrijkste nieuws is echter dat alle spelers in de voedingsingrediëntenindustrie elkaar vanaf het najaar van 2021 weer live zullen kunnen ontmoeten. Na een lange “digitale” periode merken we bij exposanten en bezoekers dat de behoefte om fysiek te netwerken en zaken te doen weer erg groot is. Bovendien is een vakbeurs altijd een katalysator voor de industrie en Intrafood:21 zal de eerste grote ontmoetingsplaats voor de industrie zijn. Het zal ongetwijfeld een levendige en historische editie worden”, aldus Peter Vanbrackel, Exhibition Manager Intrafood:21.

.

Info: www.intrafood.be – intrafood@kortrijkxpo.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*