Intrafood: de beurs voor alle productieverantwoordelijken uit de Food Industry

Eind oktober, nl op 27 en 28 oktober vindt in Kortrijk Xpo de beurs Intrafood plaats. NTRAFOOD presenteert om de 2 jaar een representatief en hoogwaardig aanbod van ingrediënten aan meer dan 1.200 voedingsindustrie-verantwoordelijken uit de afdelingen R&D, productontwikkeling, productie, aankoop en kwaliteit binnen de Benelux en Noord-Frankrijk.


De “no-nonsense” succesformule inclusief relatieve kleinschaligheid met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en gratis catering vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren waarbij zowel bezoekers als exposanten ruimschoots de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes.

Het hoogstaande seminarprogramma, samengesteld door een wetenschappelijk comité onder leiding van Universiteit Gent, geeft de laatste inzichten in de meest actuele trends binnen de branche.Dankzij de duidelijke focus en sterke specialisatie is Intrafood uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Duidelijke focus en sterke specialisatie

Aanbod van de exposanten:


Grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen, halffabricaten en nauw verwante diensten (know-how, technologie, loonwerk, laboratoria, consulting, onderzoeks- en kenniscentra) voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk.

De bezoekers:

Verantwoordelijken binnen de afdelingen research & development, productontwikkeling, productie, aankoop, kwaliteitszorg, marketing en algemene directie van:

  • fabrikanten van food & beverage (o.a. bereide gerechten & traiteurproducten; bereidingen op basis van AGF; dranken; droge voeding; sauzen; visbereidingen; vleeswaren; zoetwaren, brood en gebak; zuivel; pet food; …)
  • cateringbedrijven
  • hoofdkantoren grootdistributie

Intensieve, diepgaande gesprekken

Intrafood staat voor diepgaande gesprekken met bestaande en nieuwe klanten over concrete problemen, ideeën of projecten, om hen – vanuit uw expertise en uw assortiment – vaak al meteen creatieve oplossingen aan te reiken.

Dankzij de relatieve kleinschaligheid en het unieke sfeervolle beursconcept met free catering beperkt het concept zich niet enkel tot het uitwisselen van businesscards.

Hoogstaand & inspirerend seminarprogramma

Het gevarieerde seminarprogramma vormt voor de bezoekers een unieke gelegenheid om zich uitgebreid te laten informeren over zowel actuele trends als state-of-the-art informatie over gespecialiseerde en wetenschappelijke thema’s.
Het programma wordt samengesteld door het Wetenschappelijk Comité van Intrafood, onder leiding van Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent.

PRAKTISCH

Data & OpeningsurenWoensdag 27 oktober 2021 van 09u30 tot 17u30
Donderdag 28 oktober 2021 van 09u30 tot 17u30

Locatie
Kortrijk Xpo – Hal 6 | toegang via Xpo Noord
Doorniksesteenweg 216 – 8500 Kortrijk – België

CateringFree catering voor bezoekers en exposanten.

Toegang
Intrafood is enkel toegankelijk voor professionelen.
Gratis bezoek met voorregistratie via deze website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*