Intrafood 22: opnieuw present met sterk aanbod ingrediënten voor foodprofessionals

INTRAFOOD presenteert op 28 & 29 september 2022 een representatief en hoogwaardig aanbod van ingrediënten aan meer dan 1.200 voedingsindustrie-verantwoordelijken uit de afdelingen R&D, productontwikkeling, productie, aankoop en kwaliteit binnen de Benelux en Noord-Frankrijk.

De “no-nonsense” succesformule inclusief relatieve kleinschaligheid met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en gratis catering vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren waarbij zowel bezoekers als exposanten ruimschoots de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes.

Het hoogstaande seminarprogramma, samengesteld door een wetenschappelijk comité onder leiding van Universiteit Gent, geeft de laatste inzichten in de meest actuele trends binnen de branche.

Dankzij de duidelijke focus en sterke specialisatie is Intrafood uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk

Hoogstaand & inspirerend seminarprogramma

Het gevarieerde seminarprogramma vormt voor de bezoekers een unieke gelegenheid om zich uitgebreid te  informeren over zowel actuele trends als state-of-the-art informatie over gespecialiseerde en wetenschappelijke thema’s.
Het programma wordt samengesteld door het Wetenschappelijk Comité van Intrafood, onder leiding van Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent.

Data

Woensdag 28 september 2022: 9.30 – 17.30
Donderdag 29 september 2022: 9.30 – 17.30

k

Kortrijk Xpo, Kortrijk (België)vrije toegang
Uitsluitend voor professionelen – registreer uw bezoe
Tijdesbestek: 09u00 tot 18u00Category & Type

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*