Interpack verschoven naar 2023

De volgende interpack vindt plaats van 04 tot 10 mei 2023 in het beurscentrum van Düsseldorf. De Messe Düsseldorf heeft deze datum in overleg met haar partners en commissies vastgesteld.

Geïnteresseerde bedrijven uit de verpakkingssector en de bijbehorende verwerkende industrie kunnen zich vanaf eind maart/begin april online inschrijven op www.interpack.com, mits alles volgens plan verloopt. Exposanten die werden goedgekeurd voor interpack 2021, dat wegens de pandemie werd geannuleerd, hebben hun standen en hun voorkeur voor bepaalde plaatsen al kunnen reserveren voor 2023. Zij kunnen zich nu bij de registratie opnieuw inschrijven.

De bijhorende beurs “Components” vindt parallel met Interpack plaats. Het is gericht op de toeleveringssector voor de verpakkings- en verwerkingsindustrie. U kunt zich voor dit onderdeel ‘Womponents” in dezelfde periode als interpack registreren via www.packaging-components.com.

Interpack en Components

www.interpack.com en www.packaging-components.com zullen tot de volgende editie van beide beurzen regelmatig informatie verstrekken over trends en innovaties in de industrie. Ook de online aanwezigheid van interpack en componenten 2023 wordt vanaf dit moment opgebouwd en uitgebreid.

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*