Interpack Düsseldorf: verpakkingsbeurs met 3000 exposanten

interpack 2020 is volgeboekt, wat betekent dat ongeveer 3.000 exposanten uit ongeveer 60 landen hun gamma zullen presenteren op dit belangrijke evenement voor de verpakkings- en aanverwante verwerkende industrie van 7 tot 13 mei 2020. Ook het parallelle evenement voor de toeleveringsindustrie, “componenten – speciale vakbeurs per interpack” in hal 18 is volgeboekt.

Geïnteresseerden kunnen met onmiddellijke ingang toegang krijgen tot de rubriek “Exposanten en Producten” op www.interpack.com om een overzicht te krijgen van dit unieke aanbod en de deelnemende bedrijven.

Een uniek aanbod

De sectie “Branche zoeken” biedt acht doelgroeppictogrammen voor een snelle toegang. Gebruikers kunnen op de pictogrammen klikken voor een lijst van exposanten die overeenkomstige producten in hun portefeuille hebben voor de betreffende branche. Verschillende selectiemogelijkheden bieden toekomstige bezoekers de mogelijkheid om hun resultaten verder te verfijnen en op te slaan in een persoonlijk account met behulp van de MyOrganizer-functie. Gebruikers kunnen individuele exposanten als favoriet selecteren en notities toevoegen – en kunnen de lijst natuurlijk synchroniseren met de interpack-app, die beschikbaar is voor iOS en Android. De functie biedt ook een gepersonaliseerde versie van de beursindeling, wat het vinden van de weg in de 18 beurshallen veel gemakkelijker maakt.

Geoptimaliseerde hallenindeling

De geoptimaliseerde structuur van interpack draagt bij tot een efficiënt bezoek, met focuspunten voor het aanbod van de gebruikersindustrie zoals de farmaceutische en cosmetische industrie (Hallen 15 tot 17) en voor subsegmenten van de industrie zoals verpakkingsmaterialen en benodigdheden en de productie ervan (hallen rondom de Noordelijke ingang). Het aanbod in deze hallen is ook duidelijker gestructureerd, zodat het voor de bezoekers gemakkelijker wordt om de voor hen interessante exposanten hier te vinden. Ook zijn presentaties die zich richten op specifieke processtappen dichter bij elkaar gegroepeerd.

Nieuwe conferentie: “Leven zonder verpakking?”

Duurzaamheid is een onderwerp dat de industrie al jaren vormgeeft en dat de laatste tijd een veelbesproken onderwerp is geworden als gevolg van de discussie over kunststofverpakkingen. De nieuwe “Life without Packaging” conferentie belicht op controversiële wijze de thema’s verpakking, duurzaamheid en milieu en presenteert verschillende perspectieven. Critici en pleitbezorgers hebben beiden hun zegje te doen en zullen discussiëren over de noodzaak en wat te vermijden. Het evenement zal zich richten op duurzaamheid en milieu-impact, hygiëne en het verminderen van voedselverspilling. De eendaagse conferentie vindt plaats op de CCD Süd van 10.30 tot 16.30 uur op 12 mei, de voorlaatste dag van de beurs. Kaarten kosten € 299,00 en zijn verkrijgbaar in de online shop van het interpack op www.interpack.com. Hier vinden geïnteresseerden ook informatie over de sprekers en het conferentieprogramma.

Het SAVE FOOD Festival

Het SAVE FOOD Festival vindt plaats op een centrale locatie in de Rheinterrassen in Düsseldorf van 8 tot 10 mei. De kernelementen van het festival zijn een interactieve tentoonstelling, conferenties en de aanwezigheid van start-ups. Deze laatste maken deel uit van de Startup Week Düsseldorf, een evenement dat bestaat uit ongeveer 130 evenementen, workshops en standplaatsen, die op verschillende locaties in Düsseldorf zullen plaatsvinden. Er zal een pendeldienst beschikbaar zijn tussen het beursterrein en de Rheinterrassen. Het SAVE FOOD Festival staat ook open voor geïnteresseerde burgers.

Matchmaking met kunstmatige intelligentie

De volledig vernieuwde Matchmaking tool is een hoogtepunt onder de nieuwe, digitale aanbiedingen die helpen bij het efficiënt plannen van bezoeken aan de beurs en is vanaf medio november beschikbaar voor toekomstige interpack bezoekers en exposanten. De tool stelt gebruikers in staat om voorafgaand aan de beurs bijeenkomsten op te zetten. Na verloop van tijd leert het systeem van de interacties met de gebruiker en stelt het potentiële contacten voor. Deze contacten kunnen vervolgens positief of negatief worden beoordeeld door de app in te swipen – vergelijkbaar met een bekende digitale datingapplicatie. De beslissingen verbeteren voortdurend de suggesties.

Bezoekersgids Pre-Show


In de regel zorgt een uitstekende voorbereiding ervoor dat uw bezoek aan de beurs een succes wordt. Het interpack 2020 Visitor’s Guide Pre-Show kan u daarbij helpen. Het geeft de volledige beursindeling weer, inclusief alle exposanten, en geeft ook nuttige tips over wat u moet onthouden in de dagen voorafgaand aan interpack.

De gedrukte gids wordt via mailings verspreid en er is een bijlage in vakbladen. Voor de link naar de digitale versie kunt u terecht op www.interpack.com.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*