Inox+ verrast met universele oplossing voor handhygiëne

Lokaal winkelen en hygiëne gaan vandaag des te meer hand in hand. Vanuit die redenering ontwikkelde Inox+ op drie weken tijd een gloednieuw product. Met Klinox lanceert het familiebedrijf uit Drogenbos een universele desinfectiezuil. “Deze oplossing voor handhygiëne faciliteert verantwoord ontmoeten, werken en bewegen”, zegt Dimitri Gaune, zaakvoerder Inox+.

De afgelopen weken stelden bedrijven en winkeliers alles in het mogelijke om de hygiëne op punt te stellen, van plexiglazen tot bestickering voor social distancing. Toch blijkt het voor velen een lastige kwestie om ook in handhygiëne te voorzien. Met Klinox biedt Inox+ daar een handig antwoord op.

“Ik hoorde uit verschillende hoeken dat flesjes ontsmettingsgel in winkels of ziekenhuizen gewoon worden meegenomen en dat handelaars zich voorbereiden om op een veilige manier te heropenen”, vertelt Dimitri Gaune. “Omdat de activiteiten van Inox+ zijn teruggevallen, besloten we hier creatief mee aan de slag te gaan. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, net als de interesse. We zijn tevreden dat we een meerwaarde kunnen bieden met een oplossing als deze.”

Eindeloze mogelijkheden

Verantwoord ontmoeten, werken en bewegen met Klinox


Klinox is een universele desinfectiezuil. Iedereen kan zijn of haar vertrouwde producten en toebehoren blijven gebruiken. Dankzij het ontwerp kunnen gebruikers er bijna elke handzeep- of ontsmettingsflacon in plaatsen. Bovendien is het product 100% Belgisch. Alles gebeurt vanuit het eigen atelier in Drogenbos.

“Onze focus ligt op ijzersterke productontwikkeling”, verduidelijkt Dimitri Gaune. “Verder is het ontwerp opgebouwd volgens het plug-and-play-principe. Alle producten zijn eenvoudig zelf op te stellen én te gebruiken.”

Klinox komt in drie versies: een wand-, tafel- en staand model. Daardoor is de oplossing geschikt voor verschillende locaties, gaande van de inkom van een retailzaak tot de balie en meeting room van bedrijven of kamers van woonzorgcentra. “Kortom, overal waar je mensen ontmoet”, besluit Dimitri Gaune.

Meer info is te vinden op www.klinox.be.

Inox+

Inox+ is een op en top Belgisch familiebedrijf. Vanuit het eigen productieatelier van meer dan 1.000 m2 wordt maatwerk gerealiseerd voor professionelen en particulieren. Dat gaat van keukens tot industriële en architecturale opdrachten, telkens met oog voor detail en een kwaliteitsvolle aanpak.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*