Het team van de Thomas More Hogeschool met het product WheyMore is winnaar van de Foodatwork Ecotrophelia Awards

Het #FoodForwardEvent vond gisteren, 27 april 2022 in Brussel plaats. Naast een reeks inspirerende sprekers over de nieuwste trends in de voedingssector, werden ook de Ecotrophelia Awards uitgereikt.

De winnaar van de Foodatwork Ecotrophelia Awards is het team WheyMore van Thomas More hogeschool. zij brachten een vegetarische variant voor broodbeleg op basis van een restproduct uit de kaasproductie. Dit team zal ons land vertegenwoordigen op Europees niveau.

Tweede prijs

De tweede prijs van de Foodatwork Ecotrophelia Awards gaat naar team ChiPEULata van de Universiteit Gent: een hybride worst op maat van de flexitariër van vandaag. Hij bestaat voor de helft uit varkensvlees en voor de helft uit witte bonen en rode linzen. Gefeliciteerd met deze prestatie.

Publieksprijs

De afgelopen maanden hebben jullie massaal gestemd op jullie favoriete team voor de Foodatwork Ecotrophelia Awards. Eén team sprong eruit: proficiat aan team Veclair van de KU Leuven voor het winnen van de publieksprijs!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*