Herbalife Nutrition Phyto Complete “Best Product van het jaar 2023-2024”

Evy Gruyaert reikte de prijzen uit voor de wedstrijd ‘Beste product van het jaar’ in het Kasteel van Brasschaat. De algehele winnaar was Herbalife Nutrition Phyto Complete, dat van alle categorieën de hoogste gemiddelde beoordeling scoorde. Daarnaast werden in deze editie producten beoordeeld op duurzaamheid in drie afzonderlijke categorieën, met prijzen voor Bamboo Basics ondergoed, ALDI Fairtrade junior bananen en BRAUZZ waxstrips.

Aan deze wedstrijd, die plaatsvond van april tot mei 2023, deden bijna 25.000 consumenten mee die hun favoriete producten beoordeelden. Het is een van de grootste consumentenonderzoeken in België waarbij consumenten rechtstreeks invloed hebben op de resultaten.

Tijdens het evenement was er ook een presentatie van Louisa Livingston over de impact van Artificial Intelligence in de wereld van consumentenproducten. Onder de categoriewinnaars waren producten variërend van hondenvoer tot babyverzorging, chocolade, schoonmaakproducten en meer.

De algemene winnaar, Herbalife Nutrition Phyto Complete, viel op als het best beoordeelde product in deze competitie. Bekijk hier alle winnaars!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*