Groeibedrijf Athena Graphics wint internationale award in Londen

 In Londen vond de uitreiking van FlexoTech Awards plaats, één van de meest prestigieuze internationale events in zijn soort. Het kruim van de verpakkingsindustrie verzamelde er zich voor de uitreiking van deze prijzen. In maar liefst vijftien verschillende categorieën werd gestreden naar deze begerenswaardige awards. Athena Graphics, het bedrijf van de dynamische CEO Ignace Cosaert, mocht er met een hoofdprijs gaan lopen.  

Athena Graphics, de KMO die digitale bestanden voor grote merken beheert en bewerkt, mocht de award in ontvangst nemen in de categorie flexibele verpakking (smalbaan tot 800 mm) dankzij de verpakking “Risotto aux champignons de Paris”. Een internationale jury was zeer lovend over de technische complexiteit en de hoge moeilijkheidsgraad van deze verpakking. “Deze award winnen is opnieuw een grote erkenning en reflecteert eens te meer onze expertise”, aldus Ignace Cosaert, CEO.

Nieuwbouw

Het gaat het Roeselaarse bedrijf alvast voor de wind. Binnenkort wordt in Roeselare getekend voor een uitbreiding op het aangrenzende perceel naast het huidige pand. Het architectenbureau Govaert en Vanhoutte staat opnieuw in voor het ontwerp van het futuristische pand. De bedoeling is om enkele activiteiten gerelateerd aan Athena Graphics in de nieuwbouw te huisvesten en eventueel te participeren in start-ups. De bedoeling is om er één mooie geïntegreerde site met grafische, IT- en verpakkingsbedrijven van maken, een soort niche incubator zeg maar. Deze bedrijven zullen gebruik kunnen maken van moderne kantoorunits, een fitnessruimte, enzovoort.

Bron: Made in West-Vlaanderen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*