Goud, zilver en brons bij Oud Beersel

De authentieke lambiekbieren van Oud Beersel Brewery – Anno 1882 – Beersel, Belgium vallen weer in de prijzen. Een opsteker voor Oud Beersel tijdens deze crisis.

Eind november raakte bekend wie op de 9de editie van de Brussels Beer Challenge bekroond werd met een medaille. Oud Beersel behaalde goud met de Oude Geuze Oud Beersel, zilver met de Oude Kriek Oud Beersel en met de Oude Geuze Vandervelden 137, en tevens brons met de Schaarbeekse Oude Kriek Oud Beersel. “Het zijn uitdagende tijden” zegt Gert Christiaens van Oud Beersel. “De bierverkoop is deels ineengezakt door sluiting van de horeca. Dat onze bieren in de prijzen vallen is voor ons wel een lichtpunt in deze donkere periode”.

Bier op de feestdagen

We doen er alles aan om de brouwerij en haar historische bieren door deze crisis te brengen. “Ik hoop dat de mensen die onze bieren nog niet kennen ze nu eens gaan proeven en dat onze bestaande klanten ze zeker nog eens laten knallen met de feestdagen” zegt Gert. De bieren van Oud Beersel zijn beschikbaar bij de betere drankenhandels, supermarkten, en in de webshop en brouwerijwinkel van Oud Beersel.HORAL • Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*