Gentse Peripass biedt gratis contactloos onthaal aan voor logistieke, distributie- en productiebedrijven

Iedereen is momenteel getroffen door Covid-19, ook de logistieke, distributie en productiebedrijven. Zij spelen een vitale rol in onze voedselbevoorrading en distributie van essentiële producten. Daarom is het uitermate belangrijk hen maximaal te helpen in de strijd tegen Covid-19. Het Gentse bedrijf Peripass, actief in Yard Management Software, biedt daarom zijn platform tijdelijk kosteloos aan. De software faciliteert contactloos onthaal voor logistieke sites. Verschillende bedrijven zoals Duracell en Volvo Cars gingen al op het aanbod in.

Verbeter je capaciteitsbeheer door het onthaal van chauffeurs én de communicatie naar chauffeurs te automatiseren.

Het Peripass softwareplatform automatiseert en digitaliseert de toegang én communicatie van logistiek onthaal en verschillende bezoekersstromen van bedrijven. Dankzij de meertalige en geautomatiseerde communicatie wordt het beheer van bedrijventerreinen overzichtelijker, veiliger en efficiënter. Door de Self-Service-toegangssoftware te gebruiken wordt fysiek contact vermeden tussen vrachtwagenchauffeurs of andere bezoekers en onthaalmedewerkers.

Veiligheid medewerkers en chauffeurs verzekerd

Bij aankomst melden chauffeurs of bezoekers zich aan op het digitaal platform. Nadien kan tussen onthaalpersoneel en de chauffeurs vanop afstand gecommuniceerd worden (instructies m.b.t. in- of uitchecken, wachttijden, juiste laad- of loszones, …) door middel van tekstberichten (vb. SMS). Hierdoor wordt de veiligheid van eigen werknemers en chauffeurs verzekerd.

Kosteloos testen

“Onze topprioriteit is de gezondheid van iedereen, het voorkomen van verspreiding van het virus is hierin primordiaal. We zien veel van onze klanten worstelen om de continuïteit van hun activiteiten te waarborgen en tegelijk hun medewerkers te beschermen. We bieden daarom het gebruik van ons platform kosteloos aan, tot 30 september 2020, zonder enige aankoopverplichting nadien,” legt Leander Naessens uit, CEO en oprichter van Peripass. “Naast een contactloze registratie op een kiosk heeft selfservicetoegang tal van voordelen. Het zijn drukke tijden voor de logistieke sector en voedings- en productiebedrijven. We merken dat door het onthaal te digitaliseren meer vrachtwagens kunnen verwerkt worden per dag (makkelijk vrachtwagens toewijzen naar de juiste laad- en loskaaien, kortere wachttijden, overzicht op de site). Peripass laat bovendien toe om in alle talen met de chauffeur te communiceren, zo vermijd je enerzijds contact, maar anderzijds ook misverstanden of onveilige situaties.”

Peripass

Peripass werd opgericht in 2016 en biedt een logistiek softwareplatform aan waarmee retail- en productiebedrijven en logistieke dienstverleners de toegang tot en het beheer van hun bedrijfssites kunnen automatiseren. Peripass is actief in België, Nederland en Frankrijk met 28 medewerkers en werkt voor bedrijven als Alpro, Makro, Tereos, LIDL en Intermarché.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen terecht op onze website www.peripass.com/nl/covid19-aanbod- selfserviceaccess

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*