Gelatissimo in Stuttgart


Na het succes van Gelatissimo in 2018, is de grootste beurs in ijs ten noorden van de Alpen zich al aan het voorbereiden voor zijn zesde editie.

Volgende editie is 2020

Van 15-19 februari 2020 presenteert de beurs aan de ijsbereider, eigenaars van ijssalons en caféuitbaters vele nieuwe producten en trends inzake de ijsproductie. De beurs vindt plaats in het nieuwe paviljoen Paul Horn (hal 10) van het beursterrein uit Stuttgart.

Aanbod

De beurs toont zowel grondstoffen als toebehoren van de ijsbreiding, maar ook ijsmachines en koeltechniek en dit alles in een sfeervol kader. De federatie Gelatissimo profiteert met Intergastra, één van de belangrijkste Europese beurzen voor catering en horeca in Duitsland mee van de vele Duitse en buitenlandse professionele bezoekers.

Programma

Het begeleidende programma van de twee beurzen laat de bezoekers hun kennis vergroten door rechtstreeks in contact te treden met de experts uit de industrie. In 2020 is er ook “The Gelatissimo Grand Prix”, waar de ijsbereiders hun talent en creaties kunnen tonen. De beste wordt beloond door een selecte jury van experts.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*