Ga gratis naar IFFA 2019

… ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor de internationale vleesindustrie van 4 tot en met 9 mei 2019 in Frankfurt am Main. Op een beursoppervlakte van zo’n 7 hallen zullen de nieuwste innovaties en trends uit alle fases van de procesketen te zien zijn. Dit van het slachten en verwerken tot en met het verpakken en het verkopen van vlees.

Meer dan 1.000 internationale exposanten, waaronder een 25 tal Belgische bedrijven, zullen op de IFFA 2019 vakbeurs opnieuw de laatste nieuwigheden en innovaties binnen de branche presenteren.

Als lezer van Food Industry kan u uw gratis toegangsticket (dagticket) via e-mail aanvragen.

20 gratis dagtickets

Om uw gratis ticket te ontvangen dient u een mailtje te sturen aan kristof.nelis@belgium.messefrankfurt.com met als onderwerp “gratis IFFA dagticket –Food Industry”. U krijgt dan via e-mail een code toegestuurd die u online kan omwisselen in een dagticket.

Gedurende de beurs verlenen deze tickets, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, eveneens gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Uw reis naar Frankfurt – op 1 dag heen & terug met de ICE treinen!

Dankzij de rechtstreekse ICE-hogesnelheidstrein is een beursbezoek nu op 1 dag mogelijk. 4x per dag spoort er een ICE tussen Brussel Zuid en Frankfurt am Main. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en bereikt Frankfurt om 09h30. De laatste directe terugreis is mogelijk om 18h29 en komt aan te Brussel om 21h30. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.nmbs.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*