Fruit-tella, nu ook in het diepvriesvak!

IJsboerke en Perfetti Van Melle worden licentiepartners en creëren een heerlijk vruchtenijsje.

Tielen, 1 maart 2019 – IJsboerke start, naast licentie samenwerkingen met bekende Belgische merken zoals Jules Destrooper, Jacques Chocolade, Leonidas en Studio 100, nu ook een samenwerking met Fruit-tella, het bekende snoepjesmerk  van Perfetti Van Melle.   

Het nieuwe impulsijsje is geïnspireerd op de bekende Fruit-tella snoepjes en is een perfecte mix van een Fruit-tella aardbeisnoepje en een fris en fruitig ijsje. Denk aan heerlijk aardbei melkijs omhuld met een lekker laagje aardbei-vruchtenijs en helemaal betoverd door de karakteristieke Fruit-tella aardbei smaak! Zeiden we al AARDBEI? Kortom, de perfecte fruitige aanvulling aan het ijs-assortiment.

Fruit-tella is al jarenlang bekend als het lekkere vierkante snoepje, ideaal om te delen en gemaakt met natuurlijke smaak en kleurstoffen. IJsboerke is er nu meesterlijk in geslaagd om een heerlijk fruitijsje te maken met de  karakteristieke smaak van Fruittella in een speels formaat, dat de Fruit-tella fans beslist erg blij zal maken.

IJsboerke en Fruit-tella hebben heel wat raakvlakken, ze staan beiden garant voor kwaliteitsvolle producten met eerlijke en echte ingrediënten. IJsboerke besteedt zorg en aandacht voor de allerkleinsten. Het nieuwe Fruit-tella ijsje bevat immers weinig suiker en minder calorieën en voldoet  zo helemaal aan de Belgian Pledge. Het is dus de ideale snack voor jong en oud.

Het nieuwe ijsje zal vanaf medio maart te vinden zijn in de supermarkt in een verpakking per 6 en bij de IJsboerke horeca klanten.

Over IJsboerke


Sinds 1935 staat IJsboerke symbool voor authentiek Belgisch roomijs. Een ijsje van IJsboerke laat al vele generaties genieten. Tegelijk zit innovatie in het hart van Glacio-IJsboerke. Zo kan de roomijsproducent inspelen op maatschappelijke tendensen en de behoeftes van de consument.

Sinds 2017 maakt IJsboerke deel uit van het Belgische familiebedrijf Sweet Products,  het moederbedrijf van Baronie Group,  bekend voor zijn sterke chocolade merken zoals Jacques Chocolade en Duc D’O.

De ijsjes van IJsboerke worden nog steeds geproduceerd en verdeeld vanuit de Kempen, plezier van hier is verzekerd!

Over Perfetti van Melle

Perfetti Van Melle is een innovatief en dynamisch privébedrijf met een passie voor snoep en kauwgum dat wordt verkocht in meer dan 150 landen in de wereld.

De kracht van Perfetti Van Melle is het complete aanbod van mooie en bekende internationale zoetwarenmerken zoals Mentos®, Airheads®, Chupa Chups®, Frisk®, Fruittella®, Alpenliebe®, Golia®, Happydent®, Vivident®, Big Babol® en Smint®. Kwaliteit, innovatie, marktkennis en consumentenwensen zijn de fundamenten waarop Perfetti Van Melle haar succes in de loop der jaren heeft gebouwd.


Daarnaast ontwikkelt Perfetti Van Melle ook succesvolle licensie samenwerkingen met partners  zowel in lifestyle categorieën als in de voedingssector met de populaire merken Chupa Chups® , Fruittella® en Airheads® en een lifestyle programma met de bekende merken Mentos®, Frisk®, Smint® and Brooklyn®.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*