Fruit Attraction 2020: de internationale beurs voor de fruit en groentensector

Fruit Attraction 2020

Fruit Attraction, dat van 20 tot 22 oktober 2020 in Madrid plaatsvindt past zijn concept aan om de internationale handelsbetrekkingen te blijven stimuleren, de risico’s voor de deelnemende bedrijven te minimaliseren en de gezondheid en veiligheid van alle aanwezigen te garanderen.

Fruit Attraction 2020, dat van 20 tot 22 oktober samenwerkt met Flower & Garden Attraction en met het nieuwe project Fresh Food Logistics, dat oplossingen biedt voor de hele koelketen, gaat verder met de organisatie en de planning van het 12e jaar. De beurs zal nieuwe elementen in haar format opnemen met als doel de heropbouw van de internationale handelsrelaties binnen de groenten- en fruitsector te bevorderen. De beurs vindt plaats in oktober, het belangrijkste moment voor de sector. Dankzij het vertrouwen van de sector in zijn geheel en de steun van de internationale Fruit Attraction-gemeenschap om het herstel te bespoedigen, heeft de beurs een stijging van het aantal inschrijvingen voor deelname met 5% kunnen vaststellen, in vergelijking met dezelfde data van vorig jaar.

Wederopbouw

“We hebben de verantwoordelijkheid om samen Fruit Attraction 2020 te vieren. Ik ben er zeker van dat wanneer de beurs op 22 oktober haar deuren sluit, alle hoofden van de deelnemende bedrijven trots zullen zijn dat ze hebben bijgedragen aan de wederopbouw van de internationale handelsbetrekkingen voor de hele waardeketen van de fruit- en groentesector. Tijdens deze maanden van COVID-19 heeft onze agrofoodsector al zijn sterke punten laten zien en zal hij dat ook in de toekomst blijven doen, door zichzelf te bevestigen als een strategische en fundamentele sector voor de voedselvoorziening en het vertrouwen in onze sociale structuur”, aldus beursdirecteur Raúl Calleja.

Jorge Brotons, voorzitter van Fepex en het Organiserend Comité voor Fruitattractie, voegt hieraan toe dat “we blijven werken aan oktober, in een scenario van een terugkeer naar een zekere normaliteit, omdat we elkaars gezicht moeten zien en moeten werken om bedrijven te helpen verder te verkopen en te groeien. Fruit Attraction zal een groot eerbetoon en erkenning zijn voor alle professionals in de fruit- en groentesector die in deze maanden van opsluiting en onzekerheid intensief hebben gewerkt op het terrein, in de fabrieken, in de logistiek, in de distributie, in de marketing, in de magazijnen en op de verkooppunten over de hele wereld”.

IFEMA en Madrid zijn overeengekomen om in mei het noodhospitaal te ontmantelen dat momenteel in haar faciliteiten is ondergebracht, zoals ook zal gebeuren met de middelen die aan de daklozen ter beschikking worden gesteld. Hierdoor kunnen de onderhoudsprojecten en investeringen die voor de zomermaanden zijn gepland, worden uitgevoerd, zodat de infrastructuur in optimale staat is om de activiteiten in september te hervatten.

De nieuwe voorzieningen die IFEMA in de komende maanden zal implementeren, omvatten diensten zoals een thermische oplossing voor het meten van de lichaamstemperatuur die zal worden opgenomen om de mensen te helpen bij het toezicht op de toegang tot de site.

Toegangscontrole

In het besef van de onzekerheid, maar in een context van het genereren van commerciële inkoop- en aanbodmogelijkheden om de internationale vraag en het aanbod van groenten en fruit op elkaar af te stemmen, het begeleiden van bedrijven in het nieuwe investeringsscenario en het minimaliseren van de risico’s die verbonden zijn aan deelname aan Fruit Attraction, wordt er al gewerkt aan een nieuw model waarin de “functionaliteit en het commerciële nut dat inherent is aan de beurs” zal worden verbeterd. Het zal waarschijnlijk minder sociaal zijn om de gezondheid en veiligheid van de deelnemers te waarborgen (toegangsbeheer en capaciteitsbeperkingen, temperatuurbewaking, hygiënische en sanitaire maatregelen, enz.) ). Dit betekent dat we moeten afzien van het groeperen van veel bezoekers en dat we moeten toewerken naar een evenementmodel dat zich richt op de aan- en verkoopprocessen en het presenteren van nieuwe ontwikkelingen, innovaties en knowhow voor dit nieuwe markt- en consumptiescenario. Drie dagen waarin de industrie samenkomt om commerciële relaties te genereren en te ontwikkelen in een gemengd face-to-face en digitaal formaat, wat de kwaliteit van het kopersprofiel ten goede komt. Drie dagen van internationale aan- en verkoop, leveringsovereenkomsten, campagneplanning, nieuws, face-to-face en virtuele fora en debatten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de 5G-technologie van IFEMA.

Fruit Attraction zal worden gehouden op een moment dat bezoekers uit vele landen het evenement persoonlijk kunnen bijwonen en anderen digitaal zullen deelnemen via een nieuwe B2B-meetingsdienst (30-45 minuten videogesprekken op een platform dat beschikbaar is voor smartphones en laptops), met vooraf georganiseerde of spontane agenda’s tussen exposerende bedrijven en kopers van over de hele wereld die deel uitmaken van de gehele digitale gemeenschap van Fruit Attraction. Zo kan de beurs nieuwe inkomstenstromen naar voren laten komen voor klanten die niet in staat zijn om deel te nemen.

Programma

Het intensieve, gespecialiseerde programma van congressen, conferenties, debatten, bedrijfspresentaties, enz. dat de hele waardeketen bestrijkt, zal ook in gemengde vorm plaatsvinden en zal virtueel beginnen met het “VIRTUAL FRUIT FORUM” op 14 oktober, voor de hele internationale gemeenschap van Fruit Attraction. Tot aan de start van Fruit Attraction op 20 oktober zullen er dan dagelijks digitale evenementen met een hoge toegevoegde waarde plaatsvinden, waaronder de BIOFRUIT CONGRESS die op 22 oktober zal worden gehouden.

Alle conferentieruimten, gemeenschappelijke ruimten, werkruimten en de inrichting van de beurs zijn ontworpen en gepland om te voldoen aan alle sociale en hygiënische protocollen die door de autoriteiten zijn vastgesteld, met systemen voor capaciteitscontrole en -beheer, temperatuurbewaking, enz. die de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers aan het evenement garanderen en die vooraf een gids met gedragsaanbevelingen van Post Covid-19 zullen ontvangen.

Standen en gids

Het optimaliseren van de kosten, het minimaliseren van de risico’s en het vereenvoudigen van het opzetten van de stands voor de deelnemende bedrijven zal een andere strategische pijler van Fruit Attraction 2020 zijn. Het zal twee soorten modulaire aanpasbare stands beschikbaar maken, Basic en Premium, die allemaal inclusief zijn en 3 Premium WIFI-verbindingen bevatten, om effectief videogesprekken met de deelnemende kopers op afstand te beheren. Deze dienst is ook inbegrepen voor alle deelnemende exposanten met op maat gemaakte stands.

De online Deelnemende Bedrijvengids zal een leidende rol spelen, aangezien deze essentieel zal zijn voor het identificeren van bedrijven, producten, nieuws, contacten, agenda en eMeeting diensten, enz. voor al die bezoekers die het evenement niet persoonlijk kunnen bijwonen.

Registratie voor deelname aan deze speciale Fruit Attraction 2020 staat nog steeds open voor alle bedrijven zie de knop onder.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*