FrieslandCampina neemt Best Cheese Corporation over

FrieslandCampina neemt Best Cheese Corporation USA over, importeur en verkoper van speciale kazen in de Verenigde Staten. Eerder deze maand kondigde het bedrijf al de acquisitie aan van het Amerikaanse Jana Foods.

Best Cheese Corporation, met het hoofdkantoor in New York, importeert en levert kazen van de merken Parrano, Robusto, Melkbus en verschillende Gouda-soorten, gemaakt van koeien-, geiten- of schapenmelk. “Als onderdeel van onze transformatie-strategie blijven we ons richten op het leveren van het beste product om aan de behoeften van de consument te voldoen”, zegt Roel van Neerbos, president van FrieslandCampina Consumer Dairy. “Het Amerikaanse continent is voor ons een strategische groeimarkt. Door Best Cheese en Jana Foods over te nemen, kunnen we onze kaasactiviteiten in de regio verder uitbreiden.”


Best Cheese zal volledig worden geïntegreerd in de FrieslandCampina Consumer Dairy USA-activiteiten. De voormalige aandeelhouders van Best Cheese, waaronder de Nederlandse investeringsmaatschappij Antea, blijven niet betrokken bij het bedrijf. In augustus kondigde FrieslandCampina de acquisitie aan van Best Cheese Holland. Inmiddels is dat bedrijf onderdeel van FrieslandCampina.

Bron: Levensmiddelenkrant

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*