Free From Functional Food Expo: beurs over ‘free from’ en functionele voeding straks in Amsterdam

De beurs Free From Functional Food Expo behandelt een actueel thema in de voedingsindustrie en presenteert een breed scala aan functionele voedingsproducten, zoals voedingsmiddelen en dranken die rijk zijn aan eiwitten en vitaminen, voedingssupplementen en sportvoeding, alsook voedingsmiddelen zonder additieven, zoals lactosevrij, glutenvrij, suikervrij, eivrij tot veganistisch en koosjer en nog veel meer

Daartoe is de beurs opgedeeld in twee deelbeurzen, de Free From Food Expo en de Functional Food Expo. De productpresentatie is deels vakspecifiek en deels landspecifiek in nationale paviljoens van verschillende Europese landen.

Conferenties

In de conferenties worden specifieke inzichten en ervaringen, evenals marktanalyses over geselecteerde onderwerpen aan de bezoekers gepresenteerd. Het evenement is uitsluitend gericht op professionals uit de levensmiddelenindustrie, met name retailers en horeca.

De Free From Functional Food Expo zal plaatsvinden op 2 dagen van dinsdag, 23. November tot en met woensdag, 24. November 2021 in Amsterdam.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*