Fooditive Group lanceert nieuwe zuivelvrije erwtendrank die smaakt naar melk

Plantaardige ingrediëntenfabrikant Fooditive Group lanceert een nieuw drankje dat in 2021 beschikbaar zal zijn voor consumenten. GoPeasy is een drankje op basis van erwten dat past in de missie van het Nederlandse bedrijf om gezonde producten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn.
“Toen we ons portfolio ontwikkelden, zagen we de groeiende vraag naar plantaardige producten die zowel gezond als lekker zijn.

We zijn op een missie om de wereld een betere plek te maken door een drankje te creëren dat de ‘melk’-formule combineert met de innovatieve producten van Fooditive,” zegt Moayad Abushokhedim, voedingswetenschapper en oprichter van Fooditive.

Spannende smaken en meer voedingswaarde

GoPeasy is gemaakt van erwten en heeft de smaak en het gemak van melk. Deze proteïnerijke drank bevat geen toegevoegde suiker, is vetarm en lactosevrij. Het heeft een zuivere, natuurlijke smaak die in evenwicht wordt gehouden met een rijk mondgevoel. Met een hoge voedingswaarde en een dorstlessende eigenschap biedt het product de consument een complete zintuiglijke ervaring, bijvoorbeeld voor onderweg.

De drank zal verkrijgbaar zijn in drie heerlijke smaken: het origineel met de echte smaak van melk, citroen-aardbei voor een verfrissende toets en chocolade-kers voor een culinaire sensatie.

Naar een circulaire economie

Fooditive ondersteunt upcycling, duurzaamheid is een kernwaarde van het bedrijf. GoPeasy is gezoet met een natuurlijke voedselzoetstof gemaakt van derde-rangs appel- en perenafval. Ook in het fabricageproces wordt een circulaire-economiemodel toegepast. Het belangrijkste is dat het product scherp geprijsd is en toch een hoge voedingskwaliteit biedt.

Uitnodiging om deel te nemen aan het GoPeasy avontuur

Het bedrijf nodigt leveranciers uit om deel te nemen aan deze spannende reis om hun horizon te verruimen naar een nieuw business-to-consumer-model, waarbij ze die consumenten een product leveren ze verdienen. Fooditive financiert tot 2021 tot 6,5 miljoen euro om een revolutie teweeg te brengen in de op planten gebaseerde voedingsindustrie. De voedselkoorts verspreidt zich en inspireert langzaam anderen om meer na te denken over wat ze eten. Ga voor meer informatie over GoPeasy naar de productwebsite: GoPeasy – Binnenkort

Over Fooditive

In 2018 is in Rotterdam Fooditive BV opgericht, een producent van plantaardige ingrediënten. Het bedrijf wil gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen door zijn 100% natuurlijke ingrediënten. Sinds haar oprichting heeft Fooditive verschillende prijzen ontvangen voor haar innovatieve ideeën, duurzame benaderingen en bijdragen aan de circulaire economie, waaronder een nominatie voor de Index Award 2021.

This post is also available in: Nederlands

2 Comments

  1. Ik ben sinds kort vegan geworden en vraag me af alle supplementen ook vegan zijn. Dit drank je is trouwens heel erg lekker.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*