Food Technology vindt plaats op 1 en 2 december 2021

De datum voor Food Technology 2021 is bekendgemaakt. Dit nieuwe kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De organisatoren Mikrocentrum en Vakblad EVMI maakten dit op 17 maart 2021 bekend.

“Bij de briefing in januari hebben we gezegd dat we in de loop van maart de definitieve data van Food Technology 2021 zouden publiceren”, legt Roeland Dobbelaer, directeur uit. “Sindsdien hebben wij, Mikrocentrum en EVMI, als organisatoren intensief contact gehad met geregistreerde en potentiële exposanten en de betrokken samenwerkingspartners. Wij kwamen tot de conclusie dat het succespercentage van de eerste editie het hoogst is wanneer levensmiddelentechnologie wordt verplaatst. Daarom hebben we besloten om Food Technology 2021 te houden op 1 en 2 december in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Wij kijken ernaar uit om samen met u een succesvolle eerste editie te organiseren.”


Levensmiddelentechnologie 2021

Het kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 staat in het teken van hightech innovatie in de voedingsmiddelenindustrie. Hoe zal het voedselsysteem van de toekomst eruit zien? Welke rol zal de technologie spelen? Zal het mogelijk zijn efficiënter te produceren door te anticiperen op onderhoud en storingen van voedselproductiemachines om een stap voor te blijven? Welke alternatieven voor ons huidige voedsel zullen bijdragen tot voedselzekerheid? Feit is dat tegen 2050 meer dan 9 miljard mensen zullen moeten worden gevoed. Om dit doel te bereiken is het van belang dat ook de levensmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs op een geheel andere wijze gaat produceren. Technologische innovaties spelen daarbij een sleutelrol.

Een overzicht en de laatste ontwikkelingen op weg naar de voedselketen van de toekomst. Gedurende twee dagen zult u een brede waaier van oplossingen ontdekken over de volgende onderwerpen

  • De fabriek van de toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Voedselinnovatie
  • Voedselveiligheid
  • Levensmiddelenlaboratorium

Food Technology

Food Technology 2021 is voortgekomen uit de vakbeurs AgriFoodTech, die het Mikrocentrum al enkele jaren organiseert. Vorig jaar was het vaktijdschrift EVMI (Alea Uitgevers) verantwoordelijk voor een deel van het conferentieprogramma. De organisatoren hebben steeds meer signalen uit de voedingsindustrie ontvangen om deze vakbeurs meer specifiek en volledig op de levensmiddelentechnologie af te stemmen.

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*