Flandrien Kaas behaalt zeven medailles op World Cheese Awards 2023

Flandrien Kaas, de Wervikse kaasproducent heeft veel succes geboekt bij de World Cheese Awards in Trondheim, Noorwegen. Het bedrijf won zeven medailles, waaronder een gouden, drie zilveren en drie bronzen medailles, waarmee de kaasmakerij haar reputatie als een van ’s werelds beste producenten van harde Goudse kaas versterkte.

Deze prestatie kwam tien jaar na de oprichting van het bedrijf. Flandrien Kaas produceert negen kaassoorte. De medailles bewijzen de toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid van de kaasmakerij. Het bedrijf produceert verschillende soorten kaas en heeft een reputatie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle kazen. Ze zijn van plan om deze erkenning dienovereenkomstig te vieren en hun focus op ambachtelijk kaasmaken voort te zetten. Vooral lokale partnerschappen met melkveehouders spelen daarbij een rol.

Hun toewijding aan kwaliteit en smaak heeft hen internationale erkenning opgeleverd en dat vieren ze nu dubbel en dik smaen met hun tien jarig bestaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*