Flanders Food richt inspiratiedag in: “Aan de slag met nieuwe grondstoffen”

Welke alternatieve grondstoffen zijn interessant wat hun nutritionele en functionele eigenschappen betreft? Welke innovatieve producten kunnen ermee worden ontwikkeld? Hoe werkt u met afvalstromen? En waarom is deze diversiteit van veld tot bord zo belangrijk?

Om u als bedrijf te helpen antwoorden te vinden op deze vragen, organiseert Flanders Food een evenement waar interessante lezingen worden afgewisseld met interactieve parallelsessies. Flanders Food sluit het evenement af met een rondleiding door de botanische tuin en een feestelijke receptie om de laatste ontwikkelingen te inventariseren en nieuwe ideeën of samenwerkingen te laten ontstaan na al het werk thuis.

Tariefprijs

De plaatsen voor de workshops zijn beperkt, dus schrijf u snel in!

Programma

08:30 Ontvangst met koffie
09:00 Welkom en presentatie
09:05 Keynote – Het belang van agrobiodiversiteit: verleden, heden en toekomst
09:40 Keynote – Diversiteit op je bord: “Hoeveel soorten staan er op je menu?
10:15 Keynote – Allergenen: uitdagingen en kansen bij het gebruik van bijproducten en nieuwe ingrediënten
10:50 Pauze
11:05 Parallelle sessies
11:50 Parallelle sessies
12:30 Lunchpauze
13:15 Presentatie – Wat is het probleem? Over de polarisatie tussen vleeseters, vegetariërs en veganisten 14:55 Parallelle sessies 15:30 Rondleiding door de Botanische Tui n 17:10 Netwerkreceptie

Meer informatie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*