Flanders Food organiseert symposium over voedingsindustrie 4.0

Wilt u helemaal mee zijn met de laatste voedingstrends? Hoe ziet de voeding van de toekomst eruit? Wat zijn de uitdagingen van de industrie 4.0? En wat betekent dit voor u? Ontdek het op 24 april tijdens het gloednieuwe event ‘FOOD FORWARD next generation innovation’!

Benieuwd naar wat het menu voorschotelt ?

Als starter bieden wij u inspirerende seminaries aan, ingeleid door Flanders’ FOOD en Wagralim gevolgd door interactieve groepssessies over de laatste nieuwe trends en projecten.

Studenten

Krijgt u hiervan honger ? Dan mag u die dag aanschuiven aan de stands van de studenten die met passie duurzame en innovatieve producten hebben ontwikkeld. Een genot voor uw smaakpapillen! Geef uw ogen ook de kost bij de technologische projecten uitgewerkt door studenten van de Techno Awards.

Bij een inspirerend menu hoort uiteraard een gepaste afsluiter, ontdek tijdens de prijsuitreiking de winnende teams en klink hierop tijdens de netwerkreceptie.

Kortom: kom inspiratie opdoen bij de volgende generatie, ontmoet nieuwe business- en kennispartners en toets meteen uw projecten af met Flanders’ FOOD en Wagralim.

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*