Feesten met Omer

Op zaterdag 10 september viert Brouwerij Omer Vander Ghinste haar 130-jarig bestaan! Dit met een feest (van 10u tot 21u) dat plaatsvindt op de brouwerij zelf, in Bellegem, dé plek waar alles 130 jaar geleden begon. De brouwerij nodigt hiervoor haar fans uit, maar óok zij die Omer heten.

Er is een leuk programma voorzien, waaronder een brouwerijbezoek tijdens hetwelk je o.l.v. gidsen meegenomen wordt in de geschiedenis van de brouwerij. Zo kom je als het ware tussen het verleden en de toekomst te staan en ontdek je enkele geheime parels. Absoluut een unieke manier om de architectuur en het authentieke familieverhaal in Bellegem te beleven! Na het brouwerijbezoek zullen de bezoekers/feestvierders ook 2 bieren naar keuze kunnen degusteren én leren hoe de perfecte OMER uit te schenken. De hele dag zijn er ook optredens, foodtrucks en kinderanimatie voorzien. Alle bieren van Omer Vander Ghinste spelen uiteraard een prominente rol die dag.

Hoe kan je bij dit feest aanwezig zijn?

Heet je zelf Omer? Dan heb je recht op een gratis ticket! Bezorg de brouwerij een kopie van jouw identiteiskaart via https://www.omervanderghinste.be/…/130-jaar-omer-vander…. Ben je er als fan graag bij? Upload dan via dazelfde online inschrijvingsformulier een foto van jouw perfect geschonken OMER., een kunst die niet iedereen beheerst. Per persoon vraagt brouwerij Omer Vander Ghinste € 7 inschrijvingsgeld, dat integraal geschonken wordt aan twee goede doelen: UNICEF en Make a Wish. De vader op zoon relatie is zo bijzonder voor de brouwerij: iedereen verdient het om op te groeien in een goede thuissituatie zonder zorgen. Daarom werd voor deze goede doelen gekozen, waarbij het kind centraal staat.

Reserveer een plaatsje

Alle uitverkoren feestvierders kunnen dus, met hun +1, een plaatsje reserveren voor een brouwerijbezoek op 10/09 en dat tijdens een tijdslot naar keuze tussen 10 en 18u. Daarnaast ontvangen ze ook 1 foodbon en 2 drankbonnen, alsook een biergeschenkverpakking om thuis verder te kunnen genieten. Alle informatie over het feest en de inschrijvingen vind je op https://www.omervanderghinste.be/…/130-jaar-omer-vander….

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*