Feestelijke opening nieuwe hal Food Pilot

Op 6 november wordt de nieuwe, flexibele demohal van de Food Pilot feestelijk ingehuldigd. De renovatie werd gerealiseerd met de steun van een EFRO demoproject en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de Food Pilot als living lab voor de agrofood.

Innovatieve procestechnologie

De nieuwe hal wordt ingezet voor demonstratie en pilot testing van innovatieve procestechnologieën. Steeds meer wordt aandacht besteed aan de maatschappelijke uitdaging om aangepaste en evenwichtige voeding te produceren voor doelgroepen, evenwel op een energie-efficiënte en rendabele manier. Met deze uitbreiding verruimt de Food Pilot haar capaciteiten om aan toekomstige uitdagingen te werken.

Nieuwe toestellen

Maak tijdens dit inhuldigingsevent kennis met enkele nieuwe piloottoestellen, waaronder drie emulgeertoestellen, een cryogene vriestunnel in demo, en de meer dan 50 reeds aanwezige toestellen. Laat je verder inspireren en informeren door onze sprekers over zowel de nood aan evenwichtige voeding, als de innovaties én opportuniteiten voor de voedingsindustrie. Uiteraard sluiten we dit alles af met een feestelijke netwerkreceptie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*