Empack wordt uitgesteld tot 2021

Hoewel de beursbedrijven van de Nationale Veiligheidsraad de toestemming hadden gekregen om vanaf 1 september 2020 opnieuw op te starten en dat beursorganisator Easyfairs zich inzette om alle veiligheidsmaatreglen strikt na te leven, besliste het bedrijf dan toch om Empack uit te stellen. Vooral omdat de exposanten zich negatief uitspraken over een beursdeelname.

Het waren niet zozeer de bezoekers die zouden aarzelen om de beurs te bezoeken. Het waren eerder de exposanten die een fysieke deelname aan een beurs minder zagen zitten. Ook het negatief reisadvies vanuit Nederland voor de provincie Antwerpen speelde een rol, want 20% van de exposanten is uit Nederland afkomstig.

Eadyfairs: “Daarom hebben we een telefonische en schriftelijke bevraging gedaan bij onze exposanten. Het resultaat was overduidelijk: 100% van de exposanten geeft de voorkeur om Empack met 1 jaar te verschuiven naar oktober 2021, onze traditionele datum. Al deze exposanten hebben ondertussen hun deelname aan editie oktober 2021 officieel bevestigd.

Als beursorganisatie kunnen we niet anders dan luisteren naar onze community en daarom hebben wij, op basis van deze marktbevraging, beslist om Empack 2020 integraal door te schuiven naar 27 & 28 oktober 2021 in Mechelen (Brussels North). “

Online en hybride events

“Wij zijn ervan overtuigd dat we samen in oktober 2021 opnieuw een succesvolle Empack beurs zullen neerzetten. Bovendien krijgen onze vakbeurzen een nog belangrijkere plaats bij onze bezoekers in het post corona tijdperk. Easyfairs werkt uiteraard ook aan haar toekomst en is volop bezig met de ontwikkeling van online en hybride events naast onze traditionele fysieke beurzen. Op deze manier zal ook Empack klaargestoomd worden voor the new normal.”, aldus beursorganisator Easyfairs over Empack.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*