Empack toont verpakkingstrends van de toekomst te Gent

Op 14 en 15 september 2022 staat Empack Gent in het teken van de ‘The future of packaging’. Dez editie vindt plaats in Gent en richt zich in het bijzonder naar de voedingsindustrie.Empack is het platform bij uitstek om de nieuwste technologiëen en innovaties in de verpakkingsindustrie te leren kennen.

Meer dan 120 exposanten actief in de verpakkingsindustrie ontmoeten elkaar in de Flanders Expo tijdens Empack. Deze beurs vindt samen plaats met Transport & Logistics: één locatie, twee dagen en drie doelgroepen.

NIEUW: focus op voedingsindustrie tijdens Empack Gent

Op 14 & 15 september 2022 wordt Empack in Flanders Expo te Gent gehouden. Een nieuwe locatie garandeert nieuwe kansen: zowel op het vlak van bezoekers als van exposanten. “Deze editie focussen we ons op de voedingsindustrie. Dankzij de co-locatie met Transport & Logistics, wordt Hal 1 van Flanders Expo dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van verpakken & afvullen tot logistiek & transport.”

Empack inspireert haar bezoekers door een buitengewoon programma aan seminaries, conferenties en awardceremonies te organiseren.

Empack Roadshow – Save the dates

De edities van Empack in 2022 en 2023 zorgen voor een volledige market coverage in België:

  • 14 & 15 september 2022 vindt Empack plaats in Flanders Expo in Gent.
  • 25 & 26 oktober 2023, trekken we opnieuw naar de Nekkerhal-Brussels North in Mechelen met een centrale Packaging Innovations zone.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*