Een revolutie in de voedselverwerking komt op gang

Op 25-26 juni komen de belangrijkste spelers op het gebied van voedseltechnologie in Londen bijeen op Food Tech Matters 2019 om waardevolle connecties te leggen en te discussiëren over de innovatie die nodig is om de toekomst van voedsel veilig te stellen. Toonaangevende wereldwijde merken op het gebied van eten en drinken en de investeringsgemeenschap zullen samenkomen om in contact te treden met een aantal van de meest ontwrichtende start-ups in de voedingsmiddelenindustrie van dit moment.

Gebouwd rond het samengestelde 1-2-1 ontmoetingsplatform Food Tech Connect, fungeert de speciale ruimte als een innovatiecentrum voor start-ups, bedrijven en investeerders om op basis van 1-2-1 te connecteren, te netwerken en samenwerking te bevorderen.

Connesties & info

“De food tech community wil fantastische netwerkmogelijkheden en duurzame, waardevolle connecties en geweldige informatie”, zegt directeur Briony Mansell-Lewis. “Vanaf het begin wilden we een ontmoetingsplaats creëren die niet alleen thought-leadership biedt, maar ook een inspirerende ruimte waar mensen kunnen kiezen met wie ze in contact treden, en duurzame samenwerkingsverbanden kunnen opbouwen”.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om vooraf vergaderingen te boeken met contacten van hun keuze om er zeker van te zijn dat ze contacten leggen met de juiste mensen en het meeste uit hun tijd halen op het evenement.

Innovatie

De agenda heeft veel belangstelling gewekt, met de focus op de belangrijkste onderwerpen van het moment op het gebied van voedseltechnologie, waaronder de wereldwijde trends op het gebied van voedseltechnologie die toekomstige investeringen en innovatie, duurzame toeleveringsketen, voedselverspillingstechnologie en de toekomst van eiwitten bevorderen Leidende gesprekspartners uit de industrie zijn onder andere Matthieu Benkerant, hoofd van de Open Innovation, Carrefour Group, Ivan Farneti, Founding Partner, Five Seasons Ventures, Valerio Nannini, directeur en Investor, Future Food Institute en Milena Lazarevska, hoofd van Future Brands Origination and Investing, Sainsbury’s.

Start-up’s

Het evenement blijkt een grote aantrekkingskracht te hebben op enkele van de meest ontwrichtende startende voedseltechnologiebedrijven, waar innovatoren zullen wedijveren om hun oplossing voor een panel van toonaangevende investeringsbedrijven, waaronder Seedrs, Five Seasons Ventures, Anterra Capital en PeakBridge Partners en inspiratie zullen opdoen bij sprekers zoals Zina Mavroeidi, CEO, E-Fresh.gr en Philip Verey, commercieel directeur, Winnow Solutions.

Voor meer informatie, bezoek www.foodtechmatters.com

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*