Het is een publiek geheim dat de manier waarop we vandaag pilsbier brouwen de smaak van dat klassieke pintje heeft aangetast. Wetenschappers van de KU Leuven hebben nu achterhaald hoe dat precies komt en vooral: hoe ze dat kunnen oplossen. Met dank aan, hou je vast, Japanse saké en… bananensmaak.
Sinds vorig jaar is Nederland de grootste exporteur van bier geworden en heeft het België ingehaald. Dit blijkt uit gegevens van Eurostat voor 2021. Met ongeveer 1,9 miljard liter die vorig jaar werd uitgevoerd, zijn […]
Op het kermisterrein van Westmalle, naast café Sportlokaal, konden sportvrienden dit weekend hun eerste Chwakoos bestellen. Holy Satan en Holy IPA zijn de eerste twee bieren van de gelijknamige brouwerij van Walter Riemis (57) en […]
Meer dan 30 voedingsbedrijven vergezellen Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid op een reis naar Japan van 4 tot 9 december om de bestaande handelsrelaties te versterken en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Samen met Fevia, de […]
Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Compliance! Privacy Policy
Geef als eerste een reactie