Een nieuwe biologische frisdrank van het Engelse Belvoir

Het Engelse bedrijf Belvoir produceert alcoholvrije frisdrankjes (pressé genoemd) met authentieke Engelse smaken zoals vlierbloesem en gember. Nu voegen ze een frisdrank toe aan hun gamma: biologische Aardbei en Frambozen Pressé.

De dranken van Belvoir omvatten zowel siropen (Cordial) als frisdranken (Pressé) met verrassende smaken voor volwassenen, zoals gember, mango, limoen en vlierbloesem. Vier van hun dranken in hun aanbod zijn vandaag biologisch. En zoals ze in het Engels zeggen: it’s an acquired taste. Belvoir richt zich ook tot volwassenen door zijn dranken voor te stellen als een alternatief voor alcohol of als een perfecte mix met gin of wodka. De smaken vlierbloesem, gemberbier, aardbei en frambozen en limonade zijn verkrijgbaar in een biologische variant als siroop en limonade. Natuurlijk zijn ze gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Biologisch Aardbeien Frambozensap!

Belvoir Farm’s Organic Strawberry Raspberry drank is een heerlijke en verfrissende biologische dorstlesser met de smaak van verse, zoete aardbeien en heerlijke rijpe frambozen.

Belvoir-dranken worden al bijna 40 jaar geproduceerd op de gelijknamige Belvoir Farm in het schilderachtige Engelse platteland van Leicestershire. Verscholen in de wilde heggen en weerbarstige struiken van de Belvoir Valley, worden de smakelijke siropen en frisdranken nog steeds op traditionele wijze gemaakt van bloemen, vruchten en kruiden, vers van het land en vrij van kunstmatige zoetstoffen, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Het biologische aardbeien- en frambozensap is een fruitige, niet-alcoholische drank die verkrijgbaar is in flessen van 750 ml. Deze smaak vult een heerlijk assortiment van bestaande persingen aan: Belvoir Vlierbessen limonade, Belvoir Gemberbier en Belvoir Limonade. Alle frisdranken kunnen ook worden gebruikt als mixen bij gins of wodka’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*