Echtpaar Leman (ex-Leman decorations) neemt confisserie Crevin/Mallows over

Iris en Didier Leman, voormalige eigenaars van Leman Decorations, beginnen aan een nieuwe ondernemersavontuur in de zoetwarenindustrie. Nadat ze hun familiebedrijf Leman Decorations verkochten aan Cargill, hebben ze nu Confiserie Crevin in Meulebeke overgenomen. Confiserie Crevin produceert al meer dan 40 jaar handgemaakte marshmallows in verschillende smaken, met of zonder een laagje Belgische chocolade van hoge kwaliteit, met behoud van het authentieke recept.

Confiserie Crevin is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan traditie, kwaliteit en versheid. De familie is altijd trots geweest op hun producten en innoveert voortdurend met nieuwe smaakcombinaties en nieuwe texturen en vormen. Het bedrijf gebruikt ingrediënten van hoge kwaliteit, uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen en vermijdt het gebruik van conserveringsmiddelen.

30 jaar ervaring

Iris en Didier, die zich al meer dan 30 jaar met passie bezighouden met de productie van taartdecoraties, verkochten hun bedrijf, Leman Decorations, in 2021 aan het Amerikaanse bedrijf Cargill. Hun reis van een kleine speler naar een toonaangevende groep met drie bedrijven in België, Thailand en Mauritius was een opmerkelijke, met ongeveer 500 medewerkers die vandaag nog steeds actief zijn binnen de groep. Leman Decorations is actief in meer dan 60 landen.

(Opnieuw) nicheproducten

Iris en Didier delen een talent voor nicheproducten, wat taartdecoratie zeker is. Op basis van hun expertise en ervaring besloten ze om over te stappen naar een nieuwe onderneming gericht op nicheproducten voor zoetwaren. De visie van Didier is om een groep bedrijven op te richten die gespecialiseerd zijn in traditionele zoetwarenproducten. Door deze producten samen op de markt te brengen ontstaat synergie en wordt de expertise van verschillende culinaire topproducten gecombineerd. De overname van Confiserie Crevin markeert de eerste stap in deze nieuwe reis.

Het overgenomen bedrijf zal een naamsverandering ondergaan (naar Mallows) en verhuizen naar een nieuwe locatie in Roeselare.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*