DV Foods viert dertig jarig bestaan

DV Foods, een familiebedrijf in Meulebeke, België, vierde zijn 30-jarig bestaan. Het bedrijf startte in 1992 als handelsonderneming en is sindsdien uitgegroeid tot een producent en totaalleverancier voor foodservice, horeca, slagerijen en traiteurs met een divers assortiment. DV Foods produceert het meest complete bladerdeegassortiment op de Belgische markt en een compleet assortiment chocoladeproducten.

Het bedrijf wordt gerund door een dynamisch team van enthousiaste medewerkers en heeft onlangs een nieuwe generatie verwelkomd om de continuïteit te waarborgen. De missie van het bedrijf is een meerwaarde te bieden aan haar klanten door middel van kwaliteitsproducten, zorgvuldige selectie van grondstoffen, inspiratie, tijdswinst en een onberispelijke service.

DV Foods is een typisch familiebedrijf. Het biedt het meest uitgebreide assortiment bladerdeeg op de Belgische markt en een compleet assortiment chocoladeproducten. DV Foods startte in 1992 als handelsonderneming met bladerdeeg en corned beef als belangrijkste producten. Passie en inzet leidden tot een snelle groei van het bedrijf. De droom om ooit een productiebedrijf te starten werd in 2009 werkelijkheid. Met een dynamisch team van enthousiaste medewerkers zet de familie Verwilst zich dagelijks in voor kwaliteitsproducten die van de productielijn komen. Met een breed gamma aan producten, van snacks tot desserts, is de typisch West-Vlaamse KMO nu een full-service leverancier voor de horeca.


Een nieuwe generatie

Ook een nieuwe generatie is toegetreden tot het bedrijf en zorgt voor continuïteit: oprichters Dirk Verwilst en Katleen Debuf hebben het gezelschap gekregen van hun kinderen. Anthony Verwilst is mededirecteur en Julie Verwilst is verantwoordelijk voor de interne verkoop.

De missie van het bedrijf is in de loop der jaren niet veranderd: meerwaarde bieden aan klanten. “Dit wordt bereikt door goed te onderhandelen, inspiratie te bieden en tijd te besparen, gecombineerd met een onmiskenbare service”, aldus de familienaam. “Daarnaast werken we altijd alleen met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsgrondstoffen. We kunnen met trots zeggen dat bijna al onze bladerdeegproducten zonder chemische toevoegingen worden gemaakt.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*