Duvel 6.66 partner van het nieuwe tv-seizoen van De Mol

Het jubileumseizoen van De Mol start op zondag 20 maart op Play4. En voor deze tiende verjaardag heeft De Mol een onvergetelijk verrassingsfeestje in petto, met Duvel 6.66 als ideale ‘partner in crime’. Wie de Duvel-brouwerij recentelijk passeerde, kon alvast de aankondiging van de samenwerking ontdekken op de iconische gevel aan de A12.

Duvel

De_Mol

Een primeur voor De Mol want nooit eerder werd de Duvel gevel als canvas gebruikt tenzij voor de bekende slagzin “Ssst… hier rijpt den Duvel”. Vanaf 13 maart wordt de Duvel bar bij Stadsbrouwerij omgetoverd tot Café De Mol en kan je de tijdelijk vernieuwde interactieve De Mol x Duvel Experience ontdekken op de Stadsbrouwerij in Antwerpen.

Vanaf zondag 20 maart gaat Dennis Xhaët elke aflevering LIVE vanuit de Duvel bar in de Stadsbrouwerij in Antwerpen. De Duvel bar ontvangt elke zondagavond de afvallers en hun vrienden en familie om samen te klinken op wankele theorieën en gewiekste ontdekkingen. Bekende en onbekende diehard-mol-vangers gaan er telkens op zoek naar tips en tricks om de mol te ontmaskeren. De komende 15 weken wordt de tour in de Stadsbrouwerij tijdelijk aangepast. De interactieve De Mol x Duvel Experience tour houd je helemaal in de sfeer.

“Onlangs vierden we onze 150e verjaardag en we blijven ook dit jaar nog even in feestmodus met het 10e jubileum van De Mol. We kijken er naar uit de komende zondagavonden gezellig na te praten over het programma, samen te gissen en gokken in ons Duvel Café in Antwerpen én op 8 mei te klinken op de winnaar met een frisse Duvel 6.66. Een match made in heaven. En aan de Duvel lovers: de gekende Duvel leuze prijkt over enkele dagen terug op de façade.” – Jay Strubbe van Duvel Moortgat https://www.goplay.be/…/tooghangers-gezocht-voor-cafe…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*