Disaronna Velvet met een vleugje chocolade en vanille

In 1525 werd de verfijnde smaak van Disaronno geboren in de Italiaanse stad Saronno. Vandaag is het recept nog steeds een goed bewaard én gesmaakt familiegeheim. Disaronno groeide intussen uit tot ’s werelds favoriete Italiaanse likeur en lanceert nu voor het eerst een gloednieuwe onweerstaanbare smaak, Disaronno Velvet!

De lichte crèmelikeur heeft de herkenbare amandelsmaak van de Disaronno originale, maar met een extra fijne touch van chocolade en vanille. Het resultaat is een verrassend verfrissende crèmelikeur met een alcoholpercentage van 17% vol.
De familie Reina waakt al eeuwen over het originele recept van Disaronno. Doorheen de tijd veranderde de fles al enkele keren van vorm, maar de smaak van de likeur bleef steeds onveranderd. Tot nu!

Vernieuwd

Disaronno brengt de nieuwe, crèmelikeur Disaronno Velvet op de markt. De authentieke amandelsmaak van Disaronno blijft herkenbaar, maar de smaak wordt extra zacht met smaaktoetsen chocolade en vanille. Bovendien krijgt de fles een volledig wit design. Disaronno Velvet drink je het best puur met wat ijs. Zo komt de smeuïge smaak van de crèmekleur het meest tot zijn recht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*