Dippa, Italiaans geïnspireerd Apero-hapje bij de beste nieuwigheden ter wereld

Het product Dippa, een Italiaans geïnspireerd hapje voor de Apero-momenten van Freh Meal (Ter Beke) raakte tijdens Anuaga verkozen tot een van de 64 beste nieuwigheden op de markt. Het kwam tot stand door een samenwerking tussen Ter Beke en Stockmanverstraete!

Dippa! is de eerste lasagne-dip voor het aperitief. Het bestaat uit een heerlijke Lasagnette met een bolognese en romige béchamelsaus in het midden van een broodkroon. Je stopt gewoon alles in de oven, verwarmt het en je bent klaar voor een moment van delen met vrienden. Scheur het brood, dompel het in onze lasagne kommetje en geniet.

Made in Oost-Vlaanderen leert ons dat de Dippa! tot stand kwam tijdens een drie jaar durende samenwerking rond innovatie tussen de ‘ready meals’-afdeling van Ter Beke en Stockmanverstraete. Dit strategiebureau stoomt merken en bedrijven klaar voor de toekomst. Dit doen ze aan de hand van innovatieprocessen, ideation sessions, strategische herpositioneringstrajecten en onderbouwde marketingplannen. Het bureau wordt geleid door een vrouwelijk duo ondernemers die hun plaats op C-level verdienden door hun toewijding, kennis van zaken en jarenlange ervaring in diverse sectoren zoals de food, fashion, gaming, banking en retail.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*