Digitalisering als sleutel tot een duurzame en weerbare voedingsindustrie

Stijgende energieprijzen, een groeiend tekort aan arbeidskrachten en een dringende noodzaak om veilige, duurzame en betaalbare voedselvoorziening te waarborgen. Voedingsbedrijven staan vandaag voor meer uitdagingen dan ooit. In de afgelopen drie jaar heeft het Europese S3FOOD-project digitale innovatie mogelijk gemaakt die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de aanpak van deze uitdagingen, en dit op maat van de kmo’s.

Op 7 september kan u niet alleen kennismaken met de concrete resultaten van de S3FOOD kmo innovatieprojecten, maar zit u ook op de eerste rij om te ontdekken hoe we de digitale transformatie van Europese kmo’s in de voedingssector blijven stimuleren. Zo dragen we bij tot de verduurzaming en het vergroten van de weerbaarheid van de voedingsindustrie.

Ontdek het programma

  • Succesverhalen van de gefinancierde kmo’s
  • S3FOOD feiten, cijfers en beleidsaanbevelingen
  • Het EU-perspectief op de digitale transitie
  • Voorstelling van Smart Sensors 4 Agri-Food (SS4AF) – een partnerschap van Europese clusters om via digitalisering een duurzame en veerkrachtige agrovoedingsindustrie mogelijk te maken
  • Een blik op de toekomst

Nog meer seminaries bij Flanders Food – Agenda

 07.09.22  De toekomst van voeding is digitaal
 08.09.22  Webinar P-verwijdering
 15.09.22  Slimmer eten in de zorg
 22.09.22  Hygiene for Food
 27.09.22  Studiedag met beet aan: De textuur van vleesanalogen ontrafeld
 06.10.22  Masterclass: van nevenstroom naar inkomstenstroom – A world of circular opportunities
 28.10.22  Masterclass: van nevenstroom naar inkomstenstroom – Pistes voor jouw bedrijf
 10.11.22  Masterclass: van nevenstroom naar inkomstenstroom – Pinpoint jouw beste business case

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*