Digitalisering als sleutel tot een duurzame en weerbare voedingsindustrie

Stijgende energieprijzen, een groeiend tekort aan arbeidskrachten en de dringende noodzaak om te zorgen voor een veilige, duurzame en betaalbare voedselvoorziening: voedingsbedrijven staan vandaag voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren. De afgelopen drie jaar heeft het Europese S3FOOD-project digitale innovaties geïntroduceerd die een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren om deze uitdagingen aan te gaan, toegesneden op de KMO’s. Ontdek het programma van het sminarie van 7 september!

Op 7 september kunt u niet alleen de concrete resultaten van de S3FOOD-innovatieprojecten voor het KMO zien, maar krijgt u ook een plaats op de eerste rij om te horen hoe wij de digitale transformatie van het Europese KMOin de voedingssector blijven stimuleren. Op die manier dragen we bij tot een duurzamere en veerkrachtigere voedingsindustrie.

Ontdek het programma

  • Succesverhalen van gefinancierde KMO-bedrijven
  • Feiten, cijfers en aanbevelingen van S3FOOD
  • Het EU-perspectief op digitale transformatie
  • Presentatie van Smart Sensors 4 Agri-Food (SS4AF) – een partnerschap van Europese clusters om een duurzame en veerkrachtige agrovoedingssector mogelijk te maken via digitalisering.
  • Een blik in de toekomst: komende projecten en financieringsmogelijkheden.

De voertaal van dit evenement is Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*