Didi Decaesteker vertrekt naar Rodenbach

Didi Decaesteker, verkoopleider La Trappe Trappist België, wordt vanaf 1 februari e.k. Global Ambassador Rodenbach bij Rodenbach. Dit betekent dat er een einde komt aan zijn 12,5 jaar bij Bierbrouwerij De Koningshoeven – La Trappe.

Didi heeft met zijn team La Trappe als Nederlandse #trappist op de kaart gezet in België. Zijn contacten in de Belgische #bierwereld hebben ervoor gezorgd dat het merk volledig is geaccepteerd binnen de Belgische #biercultuur. Ook is hij altijd een belangrijke schakel gebleken tussen de #abdijen en #brouwerijen. Zowel de brouwerij als de abdij zijn Didi zeer erkentelijk voor zijn tomeloze inzet en liefde voor de organisatie.

Met deze switch zal Didi zich van zijn grote liefde, La Trappe, gaan richten op zijn jeugdliefde; Rodenbach. Geboren en getogen in de regio van Roeselaere en met zijn staat van dienst zal hij het gezicht worden van brouwerij Rodenbach en de commerciële verantwoordelijkheid opnemen voor het merk in de regio rond de brouwerij. Daarnaast zal hij als #zytholoog en merkambassadeur ook instaan voor de promotie en ondersteuning van Rodenbach in binnen- en buitenland. Bij de start zal hij bijgestaan worden door Rudi Ghequire om vervolgens de verantwoordelijkheid over te nemen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*