Diamanten jubileum van Willy Naessens Group ‘magisch’ gevierd

De Willy Naessens Group vierde onlangs zijn diamanten jubileum met een groots driedaags evenement, dat werd bijgewoond door klanten uit zowel de bouw- als de voedingssector, leveranciers en personeel. De Willy Naessens Group, die verschillende voedingsbedrijven omvat zoals Franky Fresh Food (met het merk Bourgon), verwelkomde de gasten om de magie van Willy Naessens te ontdekken op de thuisbasis in Wortegem-Petegem, waar het bedrijf al 60 jaar gevestigd is. Ongeveer 4.500 gasten werden getrakteerd op een ongelooflijke vertoning van magie, spektakel en verwondering.

Als cadeausuggestie werden een aantal goede doelen die Willy Naessens na aan het hart liggen in het zonnetje gezet, waaronder Villa Zomernest, Fonds Sofhea-CRUH – KU Leuven en Koninklijk Werk IBIS. Samen haalden ze meer dan 66.000 euro op, en het bedrag stijgt nog steeds.

Willy Naessens Experience

De avond begon met de Willy Naessens Experience, met een uniek kijkje in het hoofdgebouw en de nieuwe aluminium schrijnwerkerij. Gasten werden per koets rondgeleid door het hoofdkantoor van de Willy Naessens Group om een kijkje te nemen in het verleden en de toekomst van het bedrijf. In de aluminium schrijnwerkerij werden de gasten ondergedompeld in de wereld van duurzaamheid en innovatie. Vervolgens kregen ze de kans om letterlijk door de 40 bedrijven van de Willy Naessens Group te vliegen.

Foto: De gasten konden door de 40 bedrijven vliegen.

De koetsentocht eindigde aan de Stoeterij van Willy Naessens, waar nog meer verrassingen wachtten. Na een bezoek aan die stoeterij werden de gasten uitgenodigd voor een receptie met een spectaculaire paardenshow, gevolgd door de Willy Naessens Dinnershow.

Dinnershow

Aan het begin van de avond nam Willy Naessens een moment om zijn rechterhand, Dirk Deroose, te bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid bij het bedrijf. Hij bedankte ook zijn klanten, leveranciers en personeel voor hun trouw. Tijdens de dinnershow werden de gasten getrakteerd op een stevige dosis spanning, waaronder een verbluffende goochelshow van illusionist Hans Klok, een uitstekend muzikaal optreden met Willy Naessens-imitator Walter Baele en ongeziene dansacts.

De 10 geboden

Foto: Willy Naessens dank zijn rechterhand Dirk Deroose voor zijn inzet!

Natuurlijk liet Willy Naessens zijn klanten, leveranciers en medewerkers niet met lege handen naar huis gaan. Hij schonk iedereen een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwe boek “Mijn 10 Geboden”, met daarin de ondernemers- en levenslessen van de topindustrieel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*