Delacre vraagt de Belgen om de nieuwe koninklijke doos te helpen uitkiezen ter gelegenheid van 10 jaar Koning Filip

Als een erkende hofleverancier van België is Delacre al lange tijdeen deelgenoot van de meest gedenkwaardige momenten die gebeuren binnen onze koninklijke familie. Deze koekjesfabrikant vereeuwigt deze momenten op prachtige koekjesdozen, die zowel fijnproevers als verzamelaars al generaties lang vreugde schenken. Die eeuwenoude traditie wordt voortgezet, vooral nu koning Filip tien jaar op de troon zit! Delacre roept de hulp in van alle Belgen om het ontwerp van de nieuwe koninklijke koekjesdoos te helpen kiezen.

De geschiedenis van Delacre en de koninklijke familie raakt vervlochten in 1879, wanneer de koekjesfabrikant gebrevetteerd hofleverancier wordt. Een titel die Delacre 142 jaar later nog altijd met trots draagt. De uitvinder van de intussen beroemde Cigarettes Russes, Marquisette en Biarritz dankt zijn faam ook aan zijn blikken dozen met een foto van de koninklijke familie erop, ook wel ‘royal tins’ genoemd. De prestigieuze koekjesdozen zijn ware collector’s items geworden. Ze illustreren immers de geschiedenis en mooiste momenten van de Belgische monarchie, zoals koninklijke huwelijken, de geboorte van erfgenamen of grote troonsverjaardagen.

Keuze naar design/vormgeving toe

Delacre brengt dus ook een nieuwe doos uit om te vieren dat koning Filip tien jaar op de troon zit. Alle iconische koekjes van het merk zullen erin zitten. En dit jaar besloot de koekjesfabriek de eeuwenoude traditie een originele kwinkslag te geven … Alle Belgen mogen helpen beslissen welk ontwerp de nieuwe koninklijke doos krijgt! Je kunt de 3 ontwerpen van Delacre ontdekken op zijn Instagram-pagina (@delacre_belgium) en Facebook-pagina (Delacre Belgium) en kies je favoriete box van 15 november tot 15 december.
In juni 2024 ontdekken lekkerbekken, verzamelaars en monarchisten in hart en nieren de nieuwe koninklijke doos met de afbeelding van koning Filip en koningin Mathilde in de winkels in België.
Ontdek de 3 nieuwe ontwerpen van de koninklijke doos ter ere van de tiende troonsverjaardag van koning Filip en vergeet niet je favoriet te kiezen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*