De vrachtwagen van Coca Cola kondigt de komende feestperiode aan

De Coca-Cola kerstvrachtwagen en de legendarische spot ” Holidays are coming” lanceren het kerstseizoen. Laat de lampjes op de Coca-Cola kerstboom schijnen door hergebruik.

Laat de lampjes op de Coca-Cola kerstboom schijnen door hergebruik.

De geest van Kerstmis waait pas over het land als de Coca-Cola truck op televisie verschijnt, op de melodie van de titel “Holidays are Coming”. Het aftellen kan beginnen, want de legendarische vrachtwagen is vanaf vrijdag 7 december weer onderweg. Ook dit jaar kunt u bijdragen aan de warme sfeer door te recyclen om het licht op de Coca-Cola kerstboom continu te laten schijnen.

Kerstseizoen

Zoals het al meer dan 20 jaar bestaat, roept Coca-Cola “Holidays are Coming” om het kerstseizoen aan te kondigen. De iconische spot, voor het eerst uitgezonden in 1995, en de bijbehorende titel zijn gemoderniseerd. Coca-Cola heeft samengewerkt met The Kingdom Choir (Londense gospelkoningen die internationale erkenning hebben gekregen door hun optreden op het koninklijk huwelijk van prins Harry en Meghan Markle), de Duitse zangeres en rapper Namika en de Franse zangeres Camélia Jordana. Sinds 9 november is de nieuwe versie van “Holidays are Coming” beschikbaar op verschillende muziekplatforms, waaronder Spotify, Amazon en Apple Music.

Kersttour

Terwijl de kerstvrachtwagen de hoofdrol speelt in de tv-spot, herschept hij opnieuw de magie van Kerstmis met zijn echte kersttour, die begint op vrijdag 7 december in Hasselt, om 16.30 uur, op de Winterland kerstmarkt. De vrachtwagen zal 22 stops maken in ons land. Wilt u het bezoeken? Raadpleeg hier de kalender van alle haltes.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*